Visul frumos s-a terminat! CSM Lugoj, eliminată din Play-off, luptă pentru locul 5 și calificarea într-o cupă europeană

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Voleibalistele de la CSM Lugoj au ratat șansa de a se califica în semifinalele Diviziei A1, după ce a înregistrat o nouă înfrângere cu CSO Voluntari și în cel de-al doilea joc din play-off.

Formația ilfoveană s-a impus cu 3-0 (25-23, 26-24, 25-12) și, astfel, a făcut 2-0 la general, obținând calificarea în semificale.

În primele două seturi din partida de la Voluntari, formația lugojeană a pus probbleme gazdelor, dar nu a reușit să gestioneze finalurile de set, cedând în primul set după ce a condus cu 21-20, iar în cel de-al doilea, după ce a avut 21-17 și 24-23.

Și în acest joc, principalele realizatoare ale formației CSM Lugoj au fost Yelizaveta Ruban, cu 15 puncte, Aliona Martiniuc – 8 puncte și Andra Artin – 8 puncte.

După această eliminare din sferurile de finală, CSM Lugoj rămâne să lupte pentru locul 5 în Divizia A1 și pentru o nouă calificare în Cupa Challenge.

Lupta pentru locurile 5-8 începe sâmbătă, 6 aprilie 2024, când Dinamo și CSM București se întâlnesc la ora 14, iar CSM Lugoj se duelează cu Corona Brașov la ora 18:30. Ambele meciuri sunt disponibile pentru urmărire pe platforma www.frvolei.ro.

     Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.