Virago Beauty – Povestea unei femei puternice

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ideea unei afaceri private este o oportunitate excelentă prin care ne putem pune în valoare nu numai aptitudinile strict profesionale, ci și cele manageriale, aptitudini pe care în altă conjunctură nu le-am putea demonstra. Chiar și afacerile mici pot fi profitabile pentru cei care, prin inteligență, profesionalism, muncă asiduă și, nu în ultimul rând, curaj, aleg să-și câștige existența pe cont propriu. Un astfel de exemplu este Adela Manea, din Făget, de profesie inginer chimist, care a pus în practică o interesantă și benefică idee. Produsele cosmetice  „Virago Beauty” vin în sprijinul frumuseții și al sănătății pielii noastre.

„Sunt inginer chimist, pasionată de acest domeniu al frumuseții și al sănătății pielii noastre. Visul meu a început încă din anii facultății, când într-o discuție cu tatăl meu (pe care îl admiram enorm, și care, din păcate, nu mai este printre noi), mi-a insuflat ideea de a înființa un mic laborator la terminarea anilor de studii, în care eu să prepar acele produse cosmetice, care să vină în ajutorul femeilor, atât pentru înfrumusețare, cât și pentru a-și menține sănătatea pielii. Deși cursul vieții m-a condus în altă direcție, gândul meu era tot timpul la acest vis. Dacă mă gândesc mai bine, această pasiune pornește de undeva din copilăria mea, când treceam de foarte multe ori pe la farmacie, unde lucra mama mea. Acolo, urmăream foarte curioasă și cu interes cum în laboratorul și receptura farmaciei se preparau elaborările și rețetele magistrale prescrise de medici. Mă atrăgeau ustensilele folosite: balanțe, mojare, infuzoare, mensuri, cilindri gradați etc”, spune Adela Manea.

Așadar, astăzi, după 17 ani de muncă, profesând ca inginer chimist, ați hotărât că visul trebuie să se transforme în realitate și așa a apărut Virago Beauty”.

„Într-adevăr, astăzi, după mai mult de 17 ani de muncă, în calitate de inginer chimist, timp în care am atins și acest domeniu și am făcut și studii doctorale în acest sens, am hotărât că visul trebuie să se transforme în realitate, și așa a apărut Virago Beauty”. Produsele  Virago Beauty au apărut din dorința de a reda și de a menține frumusețea naturală și sănătatea epidermei. Pornind de la acest principiu, am ales și denumirea produselor. Virago este un cuvânt de proveniență latină și definește femeia puternică. Cosmeticele Virago Beautyacţionează nu doar în plan fizic, ci şi asupra sufletului şi spiritului. Prin urmare, o femeie frumoasă va fi în mod sigur o femeie puternică!”.

De aici putem înțelege că în spatele unei afaceri de succes stă o femeie puternică și un produs pe măsură. Totuși, cred că mai aveți nevoie și de o echipă cu care să realizați cele propuse.

„Bineînțeles că nu am pornit la drum singură. Echipa Virago Beautyeste compusă din specialiști, oameni tineri, talentați și muncitori, care m-au susținut și m-au ajutat ca visul de altădată să devină azi o realitate”.

După cum se știe, piața abundă în produse cosmetice, iar concurența este acerbă. Cum credeți că veți reuși să impuneți noul brand?

,,În afară de echipa de specialiști pe care o am lângă mine, voi veni și cu o noutate pe piața produselor cosmetice. Experiența acumulată de-a lungul anilor a condus la apariția unei idei în care s-au îmbinat natura cu știința și am realizat formule eficiente care aduc un concept nou în produsele cosmetice. Pe lângă ingredientele și extractele naturale utilizate frecvent, am adăugat în produsele noastre minerale esențiale pe care nu le-am regăsit în alte creme cosmetice. După cum bine se știe, mineralele, la fel ca și vitaminele, joacă un rol important în îngrijirea pielii. Deci calitatea superioară a produselor noastre va fi cheia succesului. Complexul ABC BIO CHELATE este ingredientul activ care se regăsește în toate produsele firmei și conține cinci minerale esențiale – zinc, cupru, magneziu, fier și siliciu – fermentate cu drojdie de bere. Prin fermentare, aceste minerale sunt transformate în materiale bio-active care au o acțiune potentată asupra pielii noastre”.

Unde și în ce condiții se vor realiza produsele Virago Beauty?

„Produsele vor fi realizate în laboratorul firmei din Făget, în condiții de optimă siguranță și igienă, cu ingrediente active și materii prime de înaltă calitate. Toate ingredientele care intră în componența produselor noastre au și certificate de calitate, iar ingredientele active sunt însoțite și de studiu clinic de eficacitate. Țin să mai menționez că toate produsele noastre au aviz microbiologic, fizico-chimic și dermatologic”. Prezentarea și lansarea pe piață a produselor Virago Beauty” va avea loc  sâmbătă, 7 iulie, ora 18, la restaurantul ,,Padeșul” din Făget. Vă așteptăm cu drag!”, își încheie povestea Adela Manea.

În speranța că femeia puternică ,,Virago” va înfrumuseța nu numai fețele celor care vor folosi produsele firmei, ci și fața orașului Făget, vă urez mult succes!

Dan TIMARU

Despre admin 6660 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

14 comentarii

 1. Doamna Elisabeta,
  Aveti nume de regina dar va comportati ca o slujnica. Tot cantand aria calomniei falsati ingrozitor aducand prejudicii de imagine firmei din care faceti parte. Va doresc o zi buna!

 2. Cum ati ajuns la concluzia ca sunt invidioasa? Stati linistit: ma ghidez dupa valorile spirituale, nu dupa cele materiale.
  Tocmai de aceea, pentru ADEVAR si ONESTITATE, ma asteptam ca Adela sa mentioneze unde a acumulat experienta.

  • Repet, poate nu ati citit atent: limbajul dvs. suburban nu merita replica. Adevarul nu are nevoie de invective si de comparatii fara acoperire; el vorbeste de la sine si este unul singur: o fapta lipsita de onestitate ramane ceea ce este! Argumentele se afla pe un alt plan, la care dvs. nu aveti capacitatea sa accedeti. Exista valori care nu tin de sfera materiala si care sunt mult, mult mai importante!

 3. Stransi uniti ln jurul conducatorului iubit denigrati o colega care a iesit din front. Insinuati ca a plecat cu experienta acumulata in 17 ani de munca. Trebuia sa-i spalati creierul la plecare. Doamna de care faceti vorbire e un profesionist care nu plagiaza ci inventeaza produse noi. Deci, ciocul mic!

  • Domnule Doru, limbajul dvs. suburban nu merita nici o replica. Adevarul nu are nevoie de invective si de comparatii fara acoperire; el vorbeste de la sine! Argumentele se afla pe un alt plan, la care dvs. nu aveti capacitatea sa accedeti.

 4. Doamna inginer „uita” sa mentioneze esentialul: in ce institutie si cu ce specialit a acumulat experienta 17 ani (adica practic, a invatat „meserie”): SC FAVISAN SRL și DR. VIRGINIA FAUR.

  • Doamna inginer „uita” sa mentioneze esentialul: in ce institutie si cu ce specialist a acumulat experienta 17 ani (adica practic, a invatat „meserie”): SC FAVISAN SRL și DR. VIRGINIA FAUR.

   • Asa, si? Daca ar mentiona, care ar fi schema? Este un lucru mai mult decat normal si firesc ca fiecare dintre noi sa lucreze undeva in viata asta, in formarea profesionala pe care o are sau chiar si in afara acestia. Libera alegere a profesiei si practicarea acestia sunt garantate de Constitutie in tara asta, nimeni nu poate interzice cuiva sa isi practice profesia, intr-o forma sau alta. Nu mai suntem in timpul comunismului, cand te angajai undeva cand terminai scoala si de acolo ieseai la pensie. In capitalsm iti schimbi jobul, iti faci propriul business, care poate merge, poate nu, depinde cat esti de bun. Si trebuie sa iti asumi riscul ca cine este astazi cu tine, maine te va concura. Ca la fotbal, astazi joci la Steaua, maine la Dinamo, depinde cine plateste mai bine. Concurenta este benefica, doamna, in orice domeniu! Ne face pe toti sa incercam sa fim mai buni, sa nu ne plafonam, sa incercam sa venim mereu cu idei, solutii, produse mai bune, mai competitive. Si credeti ca ii pasa cuiva ca majoritatea angajatilor Favisan sunt de acord cu dvs.? Si daca ar fi asa, nu ne intereseaza acest lucru; nu stiu cati dintre ei au absolvit o facultate de Chimie si au experienta necesara ca sa isi poata da cu parerea asupra competentelor unui inginer chimist…sau, stai, am uitat, suntem in Romania, unde fiecare e parerolog de profesie, se pricepe la orice: economie, fotbal, politica si, evident, chimie! Va este frica cumva de concurenta, doamna? Pai atunci ar trebui sa invatati sa apreciati la adevarata lui valoare un om atunci cand il aveti alaturi, maine poate va va concura…desi, in cazul de fata nu este propriu-zis o concurenta, vorbim de o alta gama de produse, dar, general vorbind…Eu zic ca ar trebui sa va bucurati atunci cand produsele Adelei vor avea succes, pentru ca vor avea si sa fiti mandra ca ati avut ocazia sa lucrati cu ea. Nu fiti invidioasa, invidia face rau sanatatii celui care o manifesta, nu celui asupra caruia se indreapta. Numai bine!

    • Domnule Cosmin,
     1. Nu am spus ca Adela nu este un bun inginer. Nu mi-am dat cu parerea in acest sens, cum spuneti. Pentru ea va fi bine in primul rand pentru ca va fi mai aproape de familie. Ucenicul se desparte de Maestru: nimic nou sub soare!
     2. Nu am spus ca nu e buna concurenta. Economia isi are legile si regulile ei.
     3. Am afirmat un fapt real, obiectiv. Pentru ca nu exista un alt fapt real, obiectiv, care sa-l contrazica sunt atacata personal, in special in limbajul de lemn apartinand scolii de partid de trista amintire (aici nu ma refer la dvs.).
     4. Poate ca pur si simplu autorul articolului a omis o intrebare sau poate nu a considerat-o importanta.
     Numai bine si dvs.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.