Vine iarna! Vreme geroasă în toată țara

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

ANM a anunțat că vremea va fi deosebit de rece în acest sfârșit de săptămână, cu valori termice negative atât minime, cât și maxime, la nivelul întregii țări.

Vremea se va răci considerabil. Sâmbătă, temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade, în nordul Moldovei, și 7 grade în Banat și Oltenia.

„Ulterior, în noaptea de sâmbătă spre duminică, vorbim despre alte temperaturi, cu minime de sub -10 grade, chiar și de -15 grade, pentru partea de nord și de centru a țării. În restul țării, vor predomina valorile negative. Duminică va fi o vreme deosebit de rece pentru sfârșitul lunii februarie, cu temperaturi maxime în general între -12 și -4 grade, mai ales în partea nordică și în estul Transilvaniei. Minimele din noaptea de duminică spre luni continuă să scadă și se vor situa între -15 și -5 grade, chiar spre minus 20 de grade, în nordul Moldovei și în depresiunile din estul Transilvaniei”, a declarat Dinu Mărășoiu, meteorologul de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

AL PRESS

Despre admin 6623 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.