Vine iarna! Vreme geroasă în toată țara

Share Button

ANM a anunțat că vremea va fi deosebit de rece în acest sfârșit de săptămână, cu valori termice negative atât minime, cât și maxime, la nivelul întregii țări.

Vremea se va răci considerabil. Sâmbătă, temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade, în nordul Moldovei, și 7 grade în Banat și Oltenia.

„Ulterior, în noaptea de sâmbătă spre duminică, vorbim despre alte temperaturi, cu minime de sub -10 grade, chiar și de -15 grade, pentru partea de nord și de centru a țării. În restul țării, vor predomina valorile negative. Duminică va fi o vreme deosebit de rece pentru sfârșitul lunii februarie, cu temperaturi maxime în general între -12 și -4 grade, mai ales în partea nordică și în estul Transilvaniei. Minimele din noaptea de duminică spre luni continuă să scadă și se vor situa între -15 și -5 grade, chiar spre minus 20 de grade, în nordul Moldovei și în depresiunile din estul Transilvaniei”, a declarat Dinu Mărășoiu, meteorologul de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

AL PRESS

1746

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.