„Viitorul în mâinile mele”, ediția a XI-a, program inițiat de Honeywell Life Safety Romania Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Elevi de la patru unități de învățământ din Lugoj – Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu”, Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu”, Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” și Liceul Tehnologic „Valeriu Branişte” – au participat la deschiderea oficială a ediției a XI-a a proiectului „Viitorul în mâinile mele”, inițiat de compania Honeywell Life Safety Romania.

Proiectul se adresează tinerilor din clasa a XI-a care, prin dezvoltare personală, vor să dețină controlul asupra viitorului și vor să fie cu un pas înaintea generaţiei lor. În cadrul acestui proiect, liceenii lugojeni au fost invitaţi să trimită un eseu cu tema „Viitorul în mâinile mele”, de maximum 500 de cuvinte, până cel târziu joi, 16 mai 2019, la ora 24, prin e-mail, la adresa Silvia.Curutiu@Honeywell.com, sau prin poștă, pe adresa Honeywell Life Safety Romania, str. Salcâmilor 2bis, cu mențiunea „Pentru proiectul Viitorul în mâinile mele”.

Autorii celor mai reuşite 20 de eseuri vor participa, gratuit, la faza finală a proiectului, care va avea loc în perioada 4-8 iunie 2018. „Viitorul în mâinile mele” este un proiect de responsabilizare socială corporatistă și are ca scop oferirea de sprijin profesional și dezvoltare personală elevilor de clasa a XI-a. Parteneri ai proiectului sunt Primăria Lugoj și Corporate Dynamics.

„Suntem la ediția cu nr. 11 a programului Viitorul în mâinile mele pe care Honeywell îl organizează din 2009 cu elevii claselor a XI-a, de la liceele din oraș și care își propune să le aducă acestora informații, cunoștințe, abilități pe care nu le dobândesc la școală. Programul îi ajută să-și stabilească ce vor să facă mai departe în viață, ce obiective ar vrea să atingă în următorii 5 ani, dar îi și pune într-un mediu în care pot să se exprime mult mai liber, să învețe de la traineri foarte experimentați, cu care noi lucrăm, iar pe lângă asta și să facă o machetă despre cum ar vrea ei să arate Lugojul în anul 2050. Programul îi poate determina pe tineri să se gândească la Lugoj, la locul unde s-au născut, au crescut și au fost educați, și cum ar vrea să contribuie după ce își vor termina studiile la dezvoltarea orașului. Edițiile de până acum au fost de mare succes, în fiecare an sunt tot mai mulți elevi care aplică pentru acest program și ne bucurăm că e un constant interes din partea lor și a liceelor. Noi ne gândim că suntem prezenți aici de 26 de ani și nu doar pentru a angaja oameni sau pentru a produce ceea ce facem noi, sistemele noastre electronice, ci și pentru a da înapoi ceva pentru comunitate și a juca un rol activ în dezvoltarea orașului”,

ne-a declarat Paul Cărămidariu, managerul companiei Honeywell Life Safety Romania Lugoj.

Nicolae SILADE

 

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.