Vă implorăm să o ajutăm pe Diana! Un SMS de 2 euro îi va schimba viața

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cu ajutorul medicilor și al Bunului Dumnezeu, Diana a reușit să treacă și de a doua cură de citostatice din cele șase. Vă rugăm din suflet să-i fiți alături Dianei în lupta ei pentru viață! Este un pic slăbită, cu mici dureri încă la mâna operată, dar sperăm să treacă repede și de analize sa nu scadă prea mult. Pe 15 și 16 Martie este programată la noi investigații de evaluare a tratamentului făcut până acum (RMN,PET-CT). Din adâncul sufletului ne dorim să avem vești bune. Vă mulțumim din suflet și vă rugăm în continuare să donați pentru Diana!

În sfârșit o veste bună după atâtea momente critice din viața Dianei Munteanu, o fată de 14 ani bolnavă de o formă agresivă de cancer. După luni de chimioterapie și o operație făcută în Italia, a scăpat de amputarea piciorului, dar boala s-a întors mai puternic, afectându-i mâna dreaptă.

Ni s-a spus că există posibilitatea de a-i amputa mâna… Să fim pregătiți și pentru asta… Am trăit iadul!, ne povestea cu puțină vreme în urmă mama Dianei.

Luna trecută a fost operată din nou și, cel puțin pentru moment, lucrurile sunt pozitive. Pentru a reuși să iasă și din această grea încercare, fata are nevoie de 36.516€ pentru a-și continua tratamentul și procedurile medicale ce vor urma de acum înainte.

După tot tumultul prin care a trecut întreaga familie, o mână de ajutor e o mană cerească. Noi putem fi această mână de ajutor, prin donațiile noastre. Nu e nimic mai simplu decât să trimiți un SMS cu textul DIANA la numărul 8832. Astfel, dai 2€ pentru salvarea unei vieți, pentru șansa unui viitor pentru o fată mult prea dur lovită de viață de la vârstă atât de fragedă.

Minunile se pot face cu resurse mici, dar cu voință mare. E suficient să dăruiești, puținul tău se va face mult alături de puținul nostru. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate transforma viața acestei tinere. Avem o nouă șansă de a arăta vieții că împreună suntem mai puternici decât un diagnostic crunt! Donează și tu pentru Diana!

Povestea Dianei

Diana este sufletul care a ales să dea soților: Andra și Cătălin Munteanu mult așteptata dorință de a fi părinți, apoi să devină sora ocrotitioare a unui nou îngeraș ce le-a întregit familia. Aceasta a fost așa, așa cum și trebuia, un copil care s-a bucurat de toate privilegiile oferite îngerilor pe pământ. O fetiță frumoasă, dezvoltată armonios, veselă, sprintenă, iubitoare cu reale valori dobândite în sânul familii, apoi la școală, unde s-a dovedit a fi o elevă silitoare, cu mereu prezenta dorință de autodepășire, creativă și talentată, dar și o bună colegă, ajutând la sudarea colectivului din care făcea parte. Acest frumos univers a început să capete fisuri la vârsta de 12 ani, când Diana s-a trezit cu dureri crescânde în intensitatea la nivelul osos al membrului inferior stâng. Timp de 9 luni s-a încercat aflarea motivului, singurul răspuns fiind ineretele dureri articulare date de dezvoltarea fizică. Dar, în noiembrie 2018, familia a fost devastată de primirea unui diagnostic greu de acceptat pentru copilul perfect și special, care le-a adus numai lumină și bucurie-OSTEOSARCOM-tumoră malignă a femurului stâng. Astfel a debutat calvarul tratamentelor de chimioterapie la IOB București, până în februarie 2019, când speranța i-a fost dată de o renumită clinică din Italia, unde s-a și operat. scăpând de amputarea piciorului, varianta de la noi în țară, printr-un implant de titan. După această reușită intervenție, mica eroină a suporat cu stoicism încă 12 cure de chimioterapie , până în august 2019, când a putut din nou să prindă aripi și să spere la o viață normală.

Diana ambițioasă și optimistă, a reluat cursurile, alăturându-se celegilor ei și bucurându-se de educația oferită de sistemul școlar, care îi lipsise în această grea perioadă. Când nimic nu mai prevestea vreun nor urât în viața ei, o simplă durere la incheietura mâinii drepte a dus-o, prea rapid, la un nou diagnostic, obținut după un control din data de 18 iunie 2020, chiar cu o zi înainte de împlinirea frumoasei vârste de 14 ani, zi pe care o aștepta, ca toți copii, cu mare nerăbdare și cu multe planuri. Boala a hătărât să o lovească din nou, atacând de această dată virulent, pe  partea dreaptă-sacral, mebru superior și inferior.După investigații, tratament paleativ, dureri insuportabile, Diana s-a trezit în fața unei mari incertitudini: evoluție galopantă, refuzul celor mai mari clinici din țară de a-i prelua cazul, șanse minime de supravețuire, necesitatea amputarii mâinii.Ajunși în această situație critică, părinții nu s-au putut împăca cu ideea amputării mâinii drepte și a neșansei continuarii dreptului la viață și au reușit să găsească o rază de lumină tocmai în Turcia, o clinică cunoscută redându-le speranța în sufletele chinuite și neputincioase. Acum, singurul impediment care îi reține să sboare spre salvare este costul total de 62880 euro, sumă mult prea mare pentru puterile familiei, ultimii doi ani de greutăți lăsându-i fără suport financiar.

Diana merită încă o șansă la viață, la dreptul pe care l-a primit pe acest pământ odată cu prima bătaie a nevinovatei ei inimi!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului: DIANA MUNTEANU

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.