Urmărire pe autostradă, vitezomani și drogați la volan

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O șoferiță de 32 de ani a fost prinsă când gonea cu 131 km/h printr-o localitate din Timiș. Este doar una din „capturile” polițiștilor, care au ieșit în weekend la o razie în zona orașului Recaș. Oamenii legii au prins și doi tineri care s-au urcat la volan după ce au consumat droguri.

110 autovehicule au tras pe dreapta polițiștii care au organizat, sâmbătă, 31 iulie, o razie pe raza localității Recaș. Au testat 80 de șoferi cu etilotestul și au dat 43 de amenzi în valoare totală de aproape 19.000 de lei. Patru conducători auto au fost lăsați fără permise de conducere, iar doi dintre ei erau beți la volan și au apăsat prea tare pedala de accelerație. Oamenii legii au mai retras și două certificate de înmatriculare.

Drogați la volan

Raziile organizate weekend de weekend de polițiști arată inconștiența tot mai mare a șoferilor, care se uită la volan chiar dacă consumă alcool sau droguri. Un tânăr de 26 de ani a fost prins cu 94 km/h în localitatea Șuștra. A fost testat cu aparatul Drugtest, iar rezultatul a arătat că a consumat canabis, amfetamină și metamfetamină. S-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Și polițiștii din Timișoara au prins un tânăr de 19 ani, drogat la volan, pe str. Simion Bărnuțiu. Tânărul consumase canabis și s-a ales tot cu dosar penal.

În urmărire, pe autostradă

Oamenii legii au vrut să tragă pe dreapta un șofer de 32 de ani, în Făget, dar acesta nu a vrut să oprească. Polițiștii l-au urmărit pe autostrada A1 spre Timișoara și au reușit să-l oprească la coborârea de pe autostradă spre Buziaș. Avea permisul suspendat.

Și o tânără de 32 de ani a rămas pieton după raza oamenilor legii de sâmbătă seară. Ea a fost înregistrată de radar în Șuștra cu 131 km/h. A reușit să depășească cu 81 de km/h limita legală de viteză, așa că s-a ales cu o amendă de 1.350 de lei și a rămas fără permis 90 de zile. (sursa)

foto: IPJ Timiș

Despre admin 6703 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.