Un tânăr student s-a sinucis, aruncându-se în gol de la etajul 5 al unui bloc

Un tânăr și-a pus capăt zilelor. S-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc de pe strada Simion Bărnuțiu. Înainte de a face gestul necugetat a lăsat un mesaj prietenilor, în care a spus „adio”.

Tragedia a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 16.00, la Timișoara. Studentul locuia la etajul 3, însă a decis să urce până la nivelul 5, a deschis fereastra de pe casa scarilor și a sărit în gol. În cădere s-a izbit de o balustradă de la etajul 2, iar mai apoi s-a prăbușit pe asfaltul din spatele blocului.

Medicii care au sosit la fața locului au efectuat manevrele de resuscitare aproape o oră, însă n-au putut să-l readucă la viață.

Studentul a lăsat în urmă două mesaje de adio, unul pentru iubita lui, în care își cerea iertare pentru gestul său, și altul pentru prietenii săi cei mai buni, prin care le încredința niște parole IT.

Trupul neînsuflețit al tanărului a fost preluat de medicii legiști pentru autopsie.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Vor să descopere ce l-a determinat pe tânărul de 21 de ani să recurgă la acest gest. (foto: opiniatimisoarei.ro)

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.