Un tânăr de 23 de ani s-a aruncat de la etaj. Pompierii l-au găsit în pielea goală

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

S-a dat alarma, marți dimineaţa, la ora 4:00, când un bărbat a auzit o bubuitură puternică. Omul ieşise la fereastră, să fumeze o ţigară şi şi-a dat seama că s-a petrecut ceva ciudat. A sunat imediat la 112, iar echipajele de intervenţie i-au confirmat bănuielile.

Au găsit un tânăr de 23 de ani, care, din primele informaţii, şi-a pus capăt zilelor. S-a aruncat în gol, de la etajul 6 al blocului de pe bulevardul Dâmboviţei, nr. 86, Timișoara. Din păcate, medicii care au ajuns de urgenţă acolo, nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Deşi toate indiciile duc spre ipoteza unei sinucideri, cazul este anchetat acum de poliţişti. Conform uzanţelor, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Tânărul locuia împreună cu un prieten, pe strada Ion Barac din Timişoara. Azi-noapte s-a trezit din somn şi a început să se comporte ciudat. A devenit agresiv,  încercând să îşi lovească prietenul, după care a fugit din apartament. A mers pe strada Dâmboviţei, a urcat la etajul 6, a intrat în uscătorie şi s-a aruncat în gol.

Echipele de intervenţie l-au găsit în pielea goală. (sursa)

foto: opiniatimisoarei.ro

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.