Un tânăr de 21 de ani a fost găsit spânzurat de lustră, într-un apartament din Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Descoperire îngrozitoare într-un apartament din Lugoj. Un tânăr de 21 de ani a decis să își pună capăt zilelor joi, 12 septembrie, la doar două zile după Ziua Internațională pentru Prevenirea Suicidului, la orele 1:40 dimineața, spânzurându-se de o lustră din casa în care locuia.

Tânărul stătea în cartierul Stadion 1, acolo unde a și recurs la gestul extrem, fiind descoperit spânzurat de către membrii familiei sale. Se pare că tânărul a anunțat de mai multe ori că are de gând să își pună capăt zilelor.

Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Este al patrulea caz de sinucidere la Lugoj din acest an.

În luna aprilie, un tânăr de 22 de ani din oraș, barman la un bar din municipiu, a decis să își pună capăt zilelor aruncându-se în fața trenului, în urma unei decepții în dragoste.

Tot în luna aprilie, o fată de 21 de ani s-a aruncat tot în fața trenului, după ce se certase cu soțul ei.

În luna iunie, un fost polițist din Lugoj și-a pus capăt zilelor prin spânzurare. Vecinii acestuia spuneau la acea dată că bărbatul era din ce în ce mai abătut în ultima vreme.

sursa: lugojeanul.ro

Despre admin 6698 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.