Un student a câștigat, cu nr. 13, la loto, 20 de milioane de dolar, iar acum vrea să se pensioneze

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un student australian a reuşit să câştige 20 de milioane de dolari la Loto. Acesta a cumpărat un bilet chiar cu puţin timp înainte de închiderea extragerii. Tânărul se gândeşte deja să se „pensioneze” anticipat şi să îşi dedi-ce viaţa familiei şi prietenilor.

Originar din Queensland, Australia, tânărul de 20 de ani, a devenit cel mai proaspăt milionar din ţară, după ce a câştigat marele premiu la loterie: nu mai puţin de 20 de milioane de dolari. El a avut singura extragere câştigătoare, după ce şi-a plătit şi completat biletul online.

Mare i-a fost mirarea când a fost sunat seara pentru a fi anunţat că a câştigat marele premiu. Se pare că tânărul a ales numerele câştigătoare 29, 4, 17, 16, 33, 5 şi 9 dintr-un bol şi numărul 13 din altul. Chiar cel din urmă, numărul lui norocos, a fost cel care i-a adus marele câştig.

Studentul a explicat că a tot amânat să cumpere bilet, dar s-a grăbit chiar înainte de închiderea extragerii, probabil din instinct. El vrea acum să profite de bani prin a pune familia şi prietenii pe primul loc. A mai spus că oamenii petrec prea mult timp la locul de muncă şi de aceea vrea să se pensioneze anticipat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.