Un student a câștigat, cu nr. 13, la loto, 20 de milioane de dolar, iar acum vrea să se pensioneze

Un student australian a reuşit să câştige 20 de milioane de dolari la Loto. Acesta a cumpărat un bilet chiar cu puţin timp înainte de închiderea extragerii. Tânărul se gândeşte deja să se „pensioneze” anticipat şi să îşi dedi-ce viaţa familiei şi prietenilor.

Originar din Queensland, Australia, tânărul de 20 de ani, a devenit cel mai proaspăt milionar din ţară, după ce a câştigat marele premiu la loterie: nu mai puţin de 20 de milioane de dolari. El a avut singura extragere câştigătoare, după ce şi-a plătit şi completat biletul online.

Mare i-a fost mirarea când a fost sunat seara pentru a fi anunţat că a câştigat marele premiu. Se pare că tânărul a ales numerele câştigătoare 29, 4, 17, 16, 33, 5 şi 9 dintr-un bol şi numărul 13 din altul. Chiar cel din urmă, numărul lui norocos, a fost cel care i-a adus marele câştig.

Studentul a explicat că a tot amânat să cumpere bilet, dar s-a grăbit chiar înainte de închiderea extragerii, probabil din instinct. El vrea acum să profite de bani prin a pune familia şi prietenii pe primul loc. A mai spus că oamenii petrec prea mult timp la locul de muncă şi de aceea vrea să se pensioneze anticipat.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.