Un singur candidat pentru funcția de manager a Spitalului Municipal din Lugoj

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

S-a încheiat perioada de depunere și etapa de verificare a dosarelor pentru postul de manager al spitalului din Lugoj. O singură persoană s-a arătat interesată de acestă funcție și a depus un proiect de management. Este vorba despre actualul manager, Ionuț Lucian Cocoș, informează Lugojeanul.ro. City-managerul Lugojului, Anca Micșa-Oprea, care este președintele Consiliului de Administrație de la Spitalul „Dr. Teodor Andrei”, spune că aceasta a fost o etapă eliminatorie.

„E un singur dosar depus, al domnului Cocoș. În data de 28 aprilie, la ora 14, s-a încheiat perioada de depunere a dosarelor, iar în data de 29 aprilie 2021 a avut loc evaluarea candidaturii și a fost acceptat. Se va publica rezultatul și pe site-ul spitalului”,

a declarat pentru Lugojeanul.ro, Anca Micșa Oprea. Urmează, în data de 12.05.2021, etapa de susținere publică și evaluare a proiectului de management. Spitalul este condus și în momentul de față de către medicul Lucian Ionuț Cocoș, care a rămas interimar după eliberarea din funcție a fostului manager, Erwin Floroni.

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.