Un român care avea o plantaţie de marijuana în sere, de 25 de milioane de euro, este căutat polițiștii italieni

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un român care îngrijea o plantație de marijuana în sere, în Sicilia, este căutat de poliția italiană. Anchetatorii au făcut o captură de 25 de milioane de euro, în urma unui raid de amploare.

Afacerea ilegală a fost pusă la cale de un italian de 52 de ani, VA, administrator al unei firme care cultiva flori. Producția în schimb a fost organizată și dezvoltată de un român de 53 de ani, cu inițialele O.C.R., managerul unui fond agricol din zonă, care a devenit complicele italianului. În patru sere din localitatea Santa Croce di Camerina au fost cultivate astfel plante de cannabis, care erau mascate de celelalte sere în care se dezvolta platația legală cu flori.

Afacerea cu droguri a italianului și a românului a fost descoperită de carabienierii din Ragusa, care au monitorizat activitatea celor doi timp de mai multe luni. În urma unui raid, oamenii legii au descoperit că în cele 4 sere erau 7 mii de plante de cannabis, spune rainews.it. Întreaga plantație de marijuana a fost estimată la aproximativ 25 de milioane de euro. Italianul a fost arestat imediat după ce a venit în Catania, cu un avion de la București. Potrivit La Siciliaweb, în schimb, românul a reușit să fugă după raidul de la plantația de marijuana și este căutat acum de către polițiștii italieni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.