Un nou partid își anunță oficial apariția pe scena politicii lugojene

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Partidul România Rațională (ЯR) este un partid politic înființat în baza Hotărârii Tribunalului Municipiului București cu numărul 56/DEC/P din 29 august 2019, rămasă definitivă în data de 1 octombrie 2019.

La data înființării sale a fost singurul partid politic care s-a declarat prin statut ca fiind naționalist, patriotic, obiectiv și neutru, este și primul partid din întreaga lume care este condus concomitent de cinci președinți.

Hotărârea nr.8/06.01.2020 consființește înființarea Organizației Locale Lugoj a Partidului România Rațională.

Așa cum este prevăzut în statut, hotărârea a fost publicată online la adresa: https://www.romania-rationala.ro/hotarari.

Popa Liviu-Cornel, în calitate de președinte în exercițiu al Partidului România Rațională, în temeiul art. 71 alin (2) din Statutul Partidului România Rațională și a Hotărârii nr.1/14.10.2019, a decis:

♦ Se înființează Organizația Locală Lugoj, parte integrantă a Organizației Regionale Banat.

♦ Se numește în funcția de Președinte al Organizației Locale Lugoj doamna ILIUȚĂ Simona Lucreția, identificată prin legitimația de membru seria TM 00006, emisă la data de 02.11.2019.

♦ Doamna ILIUȚĂ Simona Lucreția va reprezenta Partidul România Rațională în raporturile cu autoritățile și instituțiile statului la nivelul Unității Administrativ Teritoriale Lugoj.

♦ Se stabilește adresa de corespondență și de contact a Organizației Locale Lugoj ca fiind: Str. Paul Chinezu, Nr. 38, cod poștal 305500, telefon: 0722.350.497, fax. 0377.100.777.

Organizația Locală Lugoj este parte integrantă a Organizației Regionale Banat a Partidului România Rațională. Lista candidaților pentru funcțiile de consilieri locali, consilieri județeni și primar al Municipiului Lugoj va fi prezentată în ziua începerii campaniei electorale.

Semnul permanent al Partidului ROMÂNIA RAȚIONALĂ este reprezentarea grafică a unei coroane de gorun cu ramurile dezvoltate asemănător creierului uman.

Dan TIMARU

 

Despre admin 6584 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.