Un nou curs de asistenți maternali profesioniști

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș continuă campania de recrutare și identificare de persoane interesate să exercite profesia de asistent maternal profesionist. Astfel, DGASPC Timiș organizează un nou curs de formare a asistenţilor maternali profesionişti. Persoanele interesate sunt așteptate să depună o cerere de evaluare la DGASPC Timiș.

Cererile pot fi depuse la Registratura DGASPC Timiș până în data de 30 octombrie 2020 (intervalul de lucru cu publicul este de luni până vineri, între orele 9-12). De asemenea, acestea pot fi transmise prin poștă, cu confirmare de primire (DGASPC Timiș, Piața Regina Maria nr. 3, Timișoara) sau scanate și transmise prin e-mail la adresele dgaspctm@dgaspctm.ro sau dgaspctm@gmail.com. După depunerea cererii, angajatii din cadrul DGASPC Timiș vor efectua o evaluare socială a persoanei solicitante, care constă în vizite la domiciliul acesteia, discuții cu membrii familiei sale, vecini, prieteni, precum și o evaluare psihologică.

Ulterior evaluării, persoanele acceptate vor urma cursuri de formare profesională în vederea obținerii atestatului de asistent maternal profesionist, putând fi angajate numai după obținerea acestui document. Cursurile de formare profesională sunt gratuite și vor fi  organizate, cu respectarea tututor normelor de prevenție și siguranță,  la sediul DGASPC Timiș și au o durată de minim 60 de ore.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.