Un nigerian a venit la nunta unui prieten cu 6 iubite, toate gravide

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un playboy nigerian a făcut senzaţie la o nuntă după ce a venit la braţ cu şase tinere gravide. Iar, ca surpriza să fie completă, bărbatul – un cunoscut patron de club de noapte – a ţinut să precizeze că este tatăl tuturor copiilor.

Mike Eze-Nwalie Nwogu, cunoscut sub numele de Pretty Mike, şi-a făcut intrarea în stil mare la nunta celui mai bun prieten. Aşa că şi-a înşirat iubitele, toate gravide, şi le-a adus la petrecere. „PM şi cele şase mămici… nu e un truc, ne trăim viaţa”, a scris pe Instagram bărbatul, care se descrie drept antreprenor, comediant, director de marketing, specialist în viaţa de noapte, ambasador al tineretului, filantrop şi activist.

Ca să nu discrimineze pe niciuna dintre cele şase femei, toate aproape de momentul naşterii, Pretty Mike a ţinut ca acestea să se îmbrace în gri, în timp ce el a preferat un costum roz, la care a asortat un pereche de pantofi negri şi o bluză bej cu guler lung.

Mai mult, Nwogu le-a alintat pe cele şase, pe rând, cu săruturi şi mângâieri, dovadă a preţuirii.

Desigur, comentariile au fost dintre cele mai diverse. În timp ce unii l-au lăudat pentru atitudinea extravagantă şi numai, alţii nu prea au apreciat faptul că s-a pus în centrul atenţiei, chiar la nunta prietenului său.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.