Un Moş Crăciun a infectat 75 de persoane, după o vizită la un centru de îngrijire

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Moş Crăciun a infectat cu Sars-Cov 2, în timpul vizitei sale, 75 de persoane, între care pacienţi şi îngrijitori ai unui centru de îngrijire din Belgia.

Bătrânii  au fost vizitaţi de Moş Crăciun şi ajutoarele sale cu scopul de a răspândi veselia şi bucuria sărbătorilor de iarnă, de a le aduce daruri şi de a le aduce aminte că nu sunt singuri. Din nefericire, din cei 150 de rezidenţi ai casei de îngrijire Hemelrijck din Mol, Anvers, Belgia , 61 de vârstnici şi alţi 14 angajaţi au fost infectaţi.

La trei zile după vizită, bărbatul venit în costumul moşului a acuzat stări de rău, prezentând simptomele virusului. Oficialii din domeniul sănătăţii au demarat testarea acestuia, rămânând în izolare la domiciliu.

Imaginile surprinse la eveniment au arătat că nu toti participanţii purtau măsti si că Mos Crăciun si micii săi ajutători se aflau la mai putin de doi metri de vârstnici.

Primarul Mol Wim Caeyers a declarat presei locale că vizita lui Mos Crăciun în timpul pandemiei a fost o „idee stupidă”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.