Un Lamborghini Huracan a fost confiscat de către polițiști direct de pe stradă. Proprietarul le-a spus agenților că nu are bani să-și plătească impozitul

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Captură mare pentru poliția din Birmingham, Marea Britanie. Proprietarul unui Lamborghini Huracan, în valoare de aproape 200.000 de euro, a fost nevoit să-și ia rămas bun de la bolidul portocaliu pentru o vreme. Și nu pentru că ar fi încălcat regulile de circulație. Se pare că bărbatul a putut să cheltuiască o avere pe un supercar de cel puțin 700 CP, dar nu a fost la fel de generos când trebuia să achite taxa de drum.

Mulți cai sub capotă, puțini bani în cont

Ofițerii de poliție din Birmingham au confiscat un Lamborghini Huracan, după ce au constatat că proprietarul mașinii nu-și plătise taxele. Agenții rutieri din Soho au povestit, într-o postare pe Twitter, cum a încercat bărbatul să împiedice confiscarea supercar-ului portocaliu. „Șoferul mi-a cerut telefonul mobil, pentru a plăti taxa. Apoi a declarat că prietenul său ar fi achitat suma datorată, pentru ca în final să mărturisească faptul că nu și-ar putea permite taxele pe mașină în acest moment”, a scris Poliția Rutieră din Soho.

Polițiștii au plecat cu bolidul de lux

Ofițerii au rămas însă netulburați. Proprietarul nu a putut decât să privească lung cum luxosul său Lamborghini este băgat în remorca unui camion și dus la sediul poliției. Bolidul a fost confiscat și este ținut în custodia oamenilor legii până când vor fi achitate obligațiile fiscale. În plus, proprietarul trebuie să achite o amendă uriașă, dar și taxa de recuperare a vehiculului, o sumă care depășește cu mult costul taxării anuale a mașinii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.