Un italian și-a ucis vărul pentru că l-a prins cu românca de care se îndrăgostise și el

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O româncă de 17 ani a aprins conflictul între doi italieni. Sebastian Ganci, italianul care şi-a ucis vărul, Amato Dipaola, pentru că l-a prins în tandreţuri cu românca la care visa şi el, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare.

Ganci, 41 de ani, fost agent de pază, l-a ucis în propria sa casă pe vărul său, după ce l-a prins în tandreţuri cu o româncă la care visa şi el. Conform Il Giorno, Ganci primise în gazdă o româncă de 17 ani, de care se îndrăgostise, dar de care nu reuşea să se apropie, ţinând cont că aceasta era minoră. Ulterior, Ganci l-a primit pentru câteva zile în gazdă şi pe vărul său. Într-o zi, bărbatul a ajuns acasă şi l-a găsit pe vărul său în tandreţuri cu românca de care se îndrăgostise şi el.

Orbit de gelozie, Ganci nu a stat mult pe gânduri, a pus mâna pe un pistol şi şi-a împuşcat vărul de mai multe ori. Fostul paznic a dispărut apoi pentru o scurtă perioadă, refugiindu-se la o rudă din Milano, însă ulterior s-a predat singur autorităţilor şi a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, plus alţi trei ani pe care îi petrece sub supraveghere. În plus, are de achitat daune de 250.000 de euro către părinţii şi sora lui Amato. Procurorii au cerut pentru Ganci închisoare pe viaţă, acuzându-l că a premeditat crima.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.