Un italian şi-a eliminat verişorul îndrăgostit de aceeași româncă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un italian care lucra ca agent de pază la o firmă din Tavazzano, provincia Lodi, l-a ucis în seara zilei de sâmbătă, 10 august 2019, pe verişorul său. Autorităţile italiene au declarat că motivul crimei este gelozia dintre cei doi pentru o femeie de naţionalitate română, relatează La Repubblica.

S-a întâmplat la Tavazzano, în provincia Lodi, din Lombardia. Bărbatul ucis se numea Amato Di Paola, avea 29 de ani şi era din Cerignola. Cel care i-a luat viaţa este chiar verişorul său, Sebastian Ganci, agent de pază la o firmă din Tavazzano. Motivul crimei pare să fie gelozia şi rivalitatea dintre cei doi pentru o fată româncă de 17 ani.

Se presupune că crima a avut loc în jurul orei 6 dimineaţa în locuinţa presupusului ucigaş, după o ceartă violentă care a izbucnit din gelozie între cei doi, din cauza tinerei de 17 ani, care avea o aventură cu victima. În timpul discuţiei, Ganci, în vârstă de 40 de ani, a luat arma şi şi-a ucis vărul. După crimă, Ganci a încercat să fugă de autorităţi şi să se ascundă la sora sa, în Milano. Culmea este că sora lui a fost cea care l-a dat, practic, pe mâna autorităţilor. Ganci i-a povestit la telefon ce s-a întâmplat, iar în momentul în care acesta s-a apropiat de casa ei, sora lui Ganci a sunat la poliţie şi a solicitat intervenţia carabinierilor. Acum, Sebastian Ganci riscă ani grei de închisoare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.