Un indian şi-a comandat mască de protecție din aur pentru a se proteja

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un indian a plătit aproximativ 4.000 de dolari (3.556 de euro) pentru o mască de protecţie din aur, realizată pe măsură, pentru a se feri de epidemia de coronavirus care afectează ţara.

Opt zile au fost necesare pentru ca meşterii aurari să-i confecţioneze această mască realizată din 60 de grame de metal preţios, a explicat Shankar Kurhade, un om de afaceri din oraşul Pune, în vestul Indiei.

„Este o mască fină, prevăzută cu mici orificii, care mă ajută să respir”,

a explicat el.

„Nu sunt foarte sigur dacă este eficientă pentru a mă proteja de coronavirus şi atunci îmi iau alte măsuri de precauţie”,

a precizat totuşi Kurhade.  Când iese în oraş, acest bărbat în vârstă de 49 de ani poartă bijuterii de aur în greutate de un kilogram, precum un lanţ gros, o brăţară şi inele pe fiecare deget al mâinii.  Shankar Kurhade, care este proprietarul unei companii ce fabrică hangare, a explicat că a avut ideea acestei măşti după ce a văzut un reportaj cu un bărbat care purta un model din argint. „Oamenii îmi cer să fac selfie cu ei”, a spus el, precizând, „sunt impresionaţi să mă vadă purtând mască din aur în piaţă”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.