Un Ferrari și un Lamborghini, parcate pe locurile rezervate poliției din Lugoj

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

„Sfidare! Locurile rezervate poliției din Lugoj, ocupate de doi romi cu un Ferrari și un Lamborghini”, titrează publicația online LugojInfo.ro.

„Doi membri ai unui clan de romi din Lugoj, veniţi în România din Germania, pentru vacanţa de vară, au fost amendaţi cu câte 435 de lei fiecare, după ce au sfidat Poliţia, parcând ilegal, chiar în faţa sediului Poliţiei Lugoj”, a scris Teo Degan pe Facebook. După cum relatează LugojInfo.ro, romii din Lugoj se distrează de minune pe străzile din Lugoj. Întorși din străinătate pentru câteva zile de concediu în România, romii își fac de cap pe principalele artere  ale orașului, încercând să atragă atenția. Mai mulți lugojeni și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele de socializare, după ce în ultimele zile mașinile clanurilor de romi au putut fi văzute parcate pe trotuare sau participând la adevărate curse pe străzile orașului. Tupeul și nesimțirea au atins cote maxime luni dimineața, când parcarea destinată mașinilor poliției a fost ocupată de un Lamborghini și un Ferrari.

Șoferii celor două mașini au venit să își bea cafeaua în zona centrală a orașului și nu au avut nici o problemă în a-și parca autoturismele chiar sub nasul polițiștilor. Mai mulți martori au susținut că minute bune nici un polițist nu a avut curajul să le ceară celor doi șoferi să își mute autoturismele și asta după ce unii oameni în uniformă s-ar fi învârtit în jurul sediului căutând un loc de parcare. Aceiași martori susțin că romii au fost nevoiți să își întrerupă cafeaua după ce însuși șeful Biroului Poliției Rutiere Lugoj, Cosmin Stoian, le-ar fi cerut documentele celor doi șoferi și i-ar fi obligat să își mute mașinile. IPJ Timiș a anunțat că cei doi șoferi s-au ales cu o amendă de 435 de lei fiecare.

„Incidentul de luni dimineaţa de la Lugoj nu este primul de acest tip. În august 2020, poliţiştii din Lugoj l-au amendat pe şoferul unui Lamborghini care a parcat, la fel, ilegal, în faţa sediului Poliţiei din Lugoj. Şoferul a contestat amenda în instanţă, iar în 16 noiembrie 2020, Judecătoria Lugoj a pronunţat o primă sentinţă. Judecătorul a arătat că fapta pentru care şoferul a fost amendat e reală, dar că amenda de 870 de lei e prea dură, astfel că amenda a fost înlocuită cu avertisment”, a ținut să precizeze Teo Degan.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.