Un dar oferit de Școala Gimnazială de Muzică ”Filaret Barbu” pentru Honeywell Life Safety România, filiala Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Duminică, 13 mai 2018, Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” din Lugoj s-a implicat, în mod direct, într-una dintre numeroasele acțiuni sportive și cultural-civice organizate de Honeywell.

Mai exact, compania a pus bazele unui eveniment foarte important pentru generațiile actuale și pentru toți cei interesați, de la profesioniști la amatori, numit Honeywell Race 25, care a avut ca scop încurajarea mișcării și practicarea alergării ca hobby. Toate acestea au marcat împlinirea a 25 de ani de activitate în Lugoj a Honeywell Life Safety.

În semn de mulțumire pentru donația făcută școlii noastre, în scopul modernizării Studioului de concerte „Elisabeta Toth”, dar și din solidaritate pentru inimoșii coordonatori ai acestor acțiuni, cei mai buni elevi ai școlii de la clasele de vioară, premianți ai diverselor concursuri de specialitate, la nivel județean, național și internațional, alături de profesorii lor coordonatori, au dăruit câteva momente muzicale tuturor participanților la această acțiune.

Aceștia au interpretat piese diversificate, din repertoriul românesc, irlandez și american, fiind intens aplaudați pentru momentele inedite. Organizatorii s-au declarat încântați de prestația elevilor și a profesorilor, oferindu-le diplome de participare și medalii.

Așadar, au încântat auditoriul prof. Lavinia Furdui – vioară; prof. Remus Lața – vioară și prof. Alexandru Vasiliu – vioară, alături de elevii lor, după cum urmează:
Evelyn Bordea – cls. a V-a – vioară
Andrei Becheru – cls. a V-a – vioară
Andrei Berlo – cls. a V-a – vioară
Flavius Mureșan – cls. a VI-a – vioară

„Mulțumiri speciale și doamnei director, prof. Liliana Bidiviu, care ne-a facilitat prezența în cadrul acestui eveniment, domnia sa fiind și voluntar în cadrul proiectului, precum și organizatorilor pentru prilejul oferit, acela de a se fi alăturat și școala noastră cu câteva momente muzicale în cadrul maratonului, astfel împletindu-se activitățile sportive cu cele cultural-artistice”, a ținut să precizeze prof. drd. Călin Florin POPEȚ, de la Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” Lugoj.

AL PRESS

Despre admin 6624 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.