Un copil de 8 ani a cumpărat cinci apartamente la o licitație din Sydney

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un băiat de numai 8 ani a devenit unul dintre cei mai tineri dezvoltatori imobiliari din lume după ce a achiziţionat cu 970.000 de dolari australieni (aproape 600.000 de euro) cinci apartamente în Sydney, la o licitaţie.

La licitaţie, Michael Hamdan s-a angajat într-o adevărată luptă cu alţi şase competitori şi, în final, a devenit câştigătorul grupului de proprietăţi scoase la vânzare cu suma de 800.000 de dolari australieni. Copilul şi-a învins competitorii aplicând o strategie de licitare la care apelează profesioniştii. Mentorul lui Michael este tatăl său, un important investitor imobiliar. Mark Saleh, agentul care a vândut proprietăţile, a declarat că participarea băiatului la licitaţie a trimis o undă de şoc în rândul celorlalţi participanţi. La cei 8 ani pe care îi are, tânărul Michael nu este în măsură să achiziţioneze direct proprietăţile, tatăl lui fiind implicat în încheierea documentelor. Însă acesta spune că vrea să-şi implice fiul pe deplin în procesele de achiziţie şi afaceri pentru a-şi dezvolta abilităţile.

„Eu nu mă simt foarte confortabil când particip la licitaţii, iar asta nu a fost uşoară. Sper că acest episod îi va creşte încrederea. Michael va fi implicat în toate deciziile şi va face propriile alegeri. Este dificil să intri pe piaţa imobiliară şi vreau să-mi instruiesc fiul. Încerc să-l învăţ tot ce ştiu”,

a declarat tatăl copilului. Tatăl lui Michael a adăugat că acesta a fost de-a dreptul extaziat să participe la licitaţie dovedind un talent peste măsură. Cele 5 proprietăţi vor fi renovate şi ulterior închiriate, fiind o afacere pe care o va gestiona Michael.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.