Un bărbat şi-a incendiat amanta însărcinată. Complice i-ar fi fost chiar soţia, însărcinată și ea

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat în vârstă de 19 ani este acuzat că şi-a ucis şi incendiat amanta însărcinată, dar şi pe prietenul acesteia, cu ajutorul altor patru persoane, între care şi soţia acestuia. Motivul teribil al crimei a fost refuzul tinerei de a renunţa la bebeluş.

Ellen Priscila Ferreira, în vârstă de 24 de ani şi însărcinată în patru luni, a fost ucisă alături de prietenul ei, Ely Carlos dos Santos, în vârstă de 39 de ani, în oraşul Coroados. Potrivit presei locale, suspectul în vârstă de 19 ani şi soţia acestuia, o tânără de 36 de ani, la rândul ei însărcinată, au mărturisit poliţiei fapta pe care au comis-o. Cei doi au recunoscut că au plănuit să o omoare pentru că a refuzat să avorteze. Anchetatorul Paulo de Tarso a declarat că nu a fost niciodată prezent la o scenă a crimei atât de şocantă în cei 30 de ani ai săi de poliţie.

„Ellen era însărcinată cu bărbatul care a ucis-o. El este căsătorit, dar a avut o relaţie cu Ellen”, a spus de Tarso. „Și soţia suspectului era însărcinată. Amândoi au vrut ca Ellen renunţe la copil, dar ea nu a acceptat”.

Atunci brazilianul ar fi legat-o şi obligat-o să urce în maşina pe care ulterior a incendiat-o. Potrivit dailymail.co.uk, tânăra nu a fost singura victimă a bărbatului, ci şi un prieten de-al ei, alături de care se afla înaintea tragicului eveniment. Autorităţile încearcă să stabilească cum au fost forţate cele două victime să intre în vehicul. Autorităţile au reţinut, de asemenea, alţi doi bărbaţi, în vârstă de 35 şi 38 de ani, ambii negând implicarea lor în crimă. Toţi cei patru suspecţi au fost reţinuţi timp de 30 de zile, potrivit Daily Mail.

„Până în prezent, nu suntem siguri de modul în care au fost abordate victimele. ştim ce s-a întâmplat după ce au fost legaţi de maşină”,

a spus de Tarso.

„Încercăm să dovedim că bărbatul şi femeia, care sunt căsătoriţi, s-au întâlnit cu ceilalţi doi suspecţi pentru a comite crima.”

Tânăra însărcinată şi prietenul cu care se afla la momentul atacului au fost găsiţi carbonizaţi într-o maşină arsă, legaţi la mâini şi la picioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.