Un bărbat a murit sfârtecat de un utilaj la Ferma Pohalma

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Foto: LugojInfo.ro

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un grav accident de muncă a avut loc, joi, 5 mai 2022, la Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj. Un bărbat, în vârstă de 66 de ani, angajat al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Timișoara – stațiunea didactică Ferma 3 Lugoj, și-a pierdut viața, fiind sfârtecat de utilajul cu care tăia iarba în livadă.

„Din motive rămase încă necunoscute, angajatul pepinierei a intrat în zona de acțiune a cardanului ce transmite mișcarea de la tractor la mașina de tuns iarba. Într-un moment de neatenție, utilajul i-a prins îmbrăcămintea și a fost prins de cardan. La un moment dat, hainele au cedat, muncitorul a reușit să se retragă la câțiva metri de utilaj însă nu a supraviețuit din cauza rănilor incompatibile cu viața”,

au declarat pentru Lugoj Info.ro anchetatorii, care trebuie să stabilească modul în care s-a produs accidentul. Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș a trimis la Pohalma o echipa de inspectori, incidentul fiind încadrat că accident de muncă. În cauză se efectuează cercetări într-un dosar penal, pentru ucidere din culpă.

(P. M.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.