Un bărbat a fost reținut după ce și-ar fi violat fiicele de 12 și respectiv 15 ani

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat din localitatea Bunea Mare a fost reținut de polițiști și procurori după ce pe numele său au fost formulate mai multe plângeri.

Oamenii legii au făcut două percheziții autorizate de către judecătorii din Făget și asta după ce anchetatorii au strâns probe și-ar fi agresat sexual cele două fiice.

După cum relatează lugojinfo.ro, polițiștii au descins imediat la locuința bărbatului, mai ales existau informații individul deține și o pușcă cu cartușe confecționate artizanal. Individul a fost încătușat, iar pe parcursul descinderilor a fost găsită și armă, dar și muniția.

Bărbatul a fost prezentat magistraților de la Judecătoria Făget cu propunerea de arestare preventivă. Pe numele individului sunt formulate acuzații de viol, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, dar și de violență domestică. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz.

Judecătorii au admis propunerea de arestare preventivă a bărbatului. Propunerea de arestare a fost susținută în față judecătorilor de Dan Cristian Tătar, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget. Individul este acuzat de viol, agresiune sexuală, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Foto: lugojinfo.ro

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.