Un bărbat a căzut într-o râpă din zona Peșterii Românești. A intervenit și elicopterul SMURD

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Intervenție de urgență, duminică, 15 octombrie, a autorităților din Timiș, în zona Peșterii Românești. Un apel la 112 anunța faptul că un bărbat de 67 de ani a căzut într-o râpă din zonă.

Cum râpa avea aproximativ 80 de metri adâncime, iar intervenția pompierilor sosiți la fața locului a fost extrem de dificilă, a fost solicitat ajutorul unui elicopter SMURD, de la punctul aeromedical din Caransebeș care s-a deplasat în zonă. Martorii au spus că bărbatul a participat la concertul din Peștera Românești.

Numai că la întoarcere ar fi ales un alt traseu, nerecomandat de organizatori, ca să ajungă la ieșire. Jandarmii aflați la fața locului, pentru a asigura măsurile de ordine publica la concertul din Peștera Românești, au reușit să coboare la victimă și, cu ajutorul elicopterului cu troliu de la Caransebeș, bărbatul de 67 de ani a fost transportată la spital cu traumatisme.

„Din primele verificări, se pare că bărbatul ar fi utilizat alt drum de acces decat cel indicat, iar la un moment dat, s-ar fi dezechilibrat și ar fi picat în râpă. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”

au declarat cei de la IPJ Timiș.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.