Ultimele zile de înscrieri la Make it! Race it! Recycle it!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Make it! Race it! Recycle it! este o competiție sportivă neconvențională unică în România, dedicată Protecției Mediului și care se va desfășura în aer liber, pe râul Bega în Timișoara, sâmbătă 18 iunie 2022.

Echipele participante își vor construi câte o ambarcațiune folosind doar materiale recuperate și reciclabile și vor concura cu ea alături de celelalte echipe înscrise în competiție. Ong-urile, școlile și grupurile de prieteni au participarea gratuită.

Doar până Luni, 30 Mai 2022, se mai pot face înscrieri la cea de-a 6-a ediție  Make it! Race it! Recycle it! Detalii suplimentare despre participare și regulament se găsesc pe site-ul competiției https://mrr.ecostuff.ro/

Cei interesați pot urmări evoluția evenimentului și pe Facebookhttps://www.facebook.com/events/440348907618672

Make it! Race it! Recycle it! este singura competiție de acest gen din România și militează pentru un stil de viață prietenos cu mediul. Peste 90% din lucrurile pe care le aruncăm la coșul de gunoi se pot recicla și multe se pot recupera spre a fi refolosite în alte scopuri. MRR este o provocare pentru participanți, de a refolosi deșeurile reciclabile cu multă imaginație și de a le transforma înainte de a le da spre reciclat.

Conștientizarea importanței protecției mediului și implicit a colectării selective și a refolosirii/reciclării a stat la baza ideii de organizare a acestui eveniment. România se află la coada clasamentului european în ceea ce privește reciclarea deșeurilor, cu doar 14% din deșeurile generate.

Eveniment organizat de EcoStuff Romania, în parteneriat cu DS Smith și Continental Romania, sponsorizat de Nokia, Litens, ZF și Shopping City Timișoara și realizat cu sprijinul ADID Timiș și Retim.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.