Ultimele zile de înscrieri la Lunca Timișului Trophy

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Doar până Vineri, 7 Aprilie, doritorii se mai pot înscrie la Lunca Timișului Trophy, concurs de mountain-bike și alergare pe Lunca Timișului, la 10 km de Timișoara. Peste 450 de concurenți sunt înscrisi deja în competiție.

Înscrie-te aici: https://luncatimisului.ecostuff.ro

Lunca Timișului Trophy este un eveniment organizat de EcoStuff Romania, un program Ro Bike Valley inițiat de Decathlon și implementat de Fundația Comunitară Timișoara, având ca sponsor Gold: Continental Romania, sponsori: Nokia, Valeo, sustinator NR Instal Systems SRL, în parteneriat cu Primăria Comunei Moșnița Nouă.

Ziua de Sâmbătă este programată cicliștilor, care vor avea de parcurs un traseu de aproximativ 45 km pe malul Timișului, prin luncă și prin pădurici, de-a lungul comunelor Urseni, Giroc și Șag, dar și circuitul de ciclocross. Pentru cei mici sunt organizate curse cu distanțe diferite în funcție de categoria de vârstă, astfel: 3-7 ani – 1,2 km, 8-9 ani – 4/5 km, 10-11 ani – 8/9 km, 12-14 ani – 16/18 km.

Duminică, alergătorii au de ales între trei curse, cursa de 5km, cursa de 10 km și cea de semimaraton, toate parcurgând aproximativ același traseu de cross-country, cu iarbă, nisip, pământ, poteci prin pădure. Micuții alergători vor avea de parcurs diferite distanțe în funcție de vârstă: 3-7 ani – 400 m, 8-9 ani – 800 m, 10-11 ani – 1200 m, 12-14 ani – 2800 m.

Participanții vor fi așteptați la linia de finish cu medalii, mâncare câmpenească și hidratare corespunzătoare.

Lunca Timișului Trophy este un eveniment de strângere de fonduri pentru construirea și dezvoltarea WOODROCKS – tabără, loc de experimentare, construire, educație ecologică și sustenabilitate destinat în principal copiilor. Cu peste o mie de participanți la ultimele doua ediții, LTT se dorește a fi un eveniment pentru întreaga familie, fiind prilejul perfect de a te bucura de mișcare alături de cei dragi.

Informații suplimentare pot fi găsite pe pagina Facebook a evenimentului –

https://www.facebook.com/events/648767626832240

Pentru mai multe informații:

Email: office@ecostuff.ro

Site: http://www.ecostuff.ro
Event Facebook: https://www.facebook.com/events/648767626832240

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.