Ultimele zile de înscrieri la evenimentul sportiv „Lunca Timișului Trophy” 2021

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Înscrierile pentru Lunca Timișului Trophy 2021 au intrat în ultima săptămână. Doar până Miercuri, 3 Noiembrie, doritorii se mai pot înscrie în competiție și pot veni pe Luncă.

„Lunca Timișului Trophy” este un eveniment sportiv care cuprinde curse destinate deopotrivă cicliștilor și alergătorilor de toate vârstele. Aproape 300 de concurenți din țară și din străinătate sunt înscriși deja la evenimentul ce va avea loc Sâmbătă 6 Noiembrie (MTB) și Duminică 7 Noiembrie (RUN), lângă Urseni, la 10 km de Timișoara, începând cu ora 10.00.

Pentru pasionații sportului pe două roți este pregătit un traseu de 42 de kilometri prin Lunca Timișului, între Urseni și Șag, prin Lunca Timișului, dar și prin pădure. Chiar dacă este pe plat, traseul de MTB cuprinde zone tehnice pe iarbă, pământ, pietriș sau poteci prin pădure.

Alergătorii au de ales între trei curse, 5 km, 10 km și semimaraton, pe un traseu de cross-country, cu iarbă, nisip, pământ, poteci prin pădure etc.

Un loc important în desfășurarea evenimentului este destinat copiilor. Pentru aceștia vor fi organizate mai multe curse atât la mountainbike, cât și la alergare, în funcție de categoria lor de vârstă: 3–7 ani, 8–11 ani și 12–14 ani. Participarea copiilor este gratuită.

Participarea la Lunca Timișului Trophy se va face ținând cont de reglementările și restricțiile naționale privitoare la situația incidenței cumulate a infectării cu SARS-CoV-2. Conform acestor reglementări, participanții vor trebui să prezinte la preluarea kitului sau la linia de start Certificatul Verde COVID – vezi certificat-covid.gov.ro

Informații suplimentare pot fi găsite pe pagina Facebook a evenimentului – https://www.facebook.com/events/667723037011586

Doritorii se pot înscrie aici http://ecostuff.ro/lunca-timisului-trophy/

Lunca Timișului Trophy este un eveniment organizat de EcoStuff Romania cu sprijinul Primăriei Moșnița Nouă și RO Bike Valley, fiind sponsorizat de Decathlon Romania și de Continental România. Cronometrarea este asigurată de Linia de Sosire, iar înscrierile facilitate de RaceHub.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.