Ucraineanca ajutată cu 200 lei într-o benzinărie a trimis un nou mesaj pentru români

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Ucraineanca impresionată de gestul unui bătrân care i-a oferit 200 de lei într-o benzinărie din România, a transmis un nou mesaj de recunoştinţă pentru bunătatea românilor care continuă să ajute refugiaţii din Ucraina.

„În această dimineață, în lift, am întâlnit o persoană minunată care m-a văzut în presa locală și mi-a spus că îi ajută pe oamenii din Ucraina cu asociația sa. Mulțumesc! Umanitatea trebuie întotdeauna păstrată, indiferent de statutul social și situația financiară”,

a transmis ucraineanca, făcând de asemenea public şi numele românului care  a dat o mână de ajutor refugiaţilor. Fugită şi ea din calea infernului, Yulia Chernitskaya a rămas impresionată de bunătatea românilor.

Aceasta a povestit că a fost oprită de un bătrân într-o benzinărie din România, care i-a oferit 100 de lei. Pentru că a refuzat banii, bătrânul a mai scos 100 de lei din buzunar.

Gestul acestuia a emoţionat-o până la lacrimi, mai ales că omul nu avea de unde să-i ştie povestea. Yulia trăia în Kiev alături de cele patru fetiţe ale sale în Ucraina.

Femeia era antrenoare de fitness. Avea şi un site dedicat, numit Fitness Mama, acestea fiind activităţile din care reuşea să-şi întreţină familia. Atunci când au început primele bombardamente în Kiev, Yulia şi-a luat cei patru copii, a lăsat totul în urmă şi a venit în România.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.