Trei polițiști din județ, între care un inspector din Orașul Făget, au fost decorați la București

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Joi, 29 noiembrie 2018, cu prilejul Centenarului Marii Unirii, la sediul I.G.P.R., a avut loc o şedinţă festivă, ocazie cu care doi polițiști din județ au primit Emblema de Onoare a Poliției Române, iar un inspector de poliție din Făget a primit Distincția de Serviciu.

Este vorba de inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, cms. șef Petecel Aurelian Alin, precum și șefului Serviciului Acțiuni Speciale, cms. șef Milincu Daniel.

Emblema de Onoare a Poliției Române se conferă pentru fapte deosebite care au contribuit la ridicarea prestigiului Poliției Române, pentru fapte de eroism săvârșite pe timpul îndeplinirii misiunilor și pentru servicii deosebite aduse Poliției Române.

Inspectorului de poliție Peiov Sebastian, ofițer în cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Făget, i s-a oferit Distincția de Serviciu pentru „îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate”.

Avansări în grad de Centenarul Marii Uniri

La sediul I.P.J. Timiș,  cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 Decembrie 2018,  au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, 15 ofiţeri şi 15 agenţi de poliţie.

Polițiștii timișeni s-au remarcat  în mod deosebit în executarea misiunilor încredințate. (A. P.)

Despre admin 6347 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.