Trei motive pentru care un cazinou online e mai bun decât o sală de jocuri

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Poate că în trecut era mai greu să te lași convins că online-ul reprezintă o variantă mai bună decât o sală de jocuri de la colț de stradă, dar lucrurile par că au luat o turnură diferită. Îți prezentăm în acest articol doar trei dintre motivele pentru care merită să alegi un cazinou online în detrimentul unui cazino fizic.

În definitiv cazinoul înseamnă doar o metodă de a te destinde, petrecând timpul liber în fața slotului tău preferat sau la o masă cu dealer live. Tehnologia a avansat și acum nu mai este nevoie să te întâlnești fizic cu prietenii, ci poți juca jocul tău preferat din mișcare, de pe telefonul mobil direct din metrou, de la birou sau din pat. Cu atât mai mult când un cazino online oferă beneficii nenumărate comparativ cu unul fizic. Gama variată de jocuri și promoțiile nenumărate te invită să te simți confortabil și la final să ai parte de o sesiune liniștită, așa cum probabil ți-ai propus din prima clipă.

Bonusuri și promoții

Probabil că și tu vrei să joci pe banii cazinoului, ceea ce nu se poate în cazul unei săli de jocuri, dar în schimb lucrurile stau diferit atunci când este vorba despre un cazinou online. Din dorința de a fideliza clienții noi și vechi, sunt oferite periodic bonusuri nenumărate și promoții interesante. Majoritatea acestor promoții presupune și ceva la schimb, cum ar fi o depunere, dar există și posibilitatea să te poți bucura de un premiu fără depunere, unde practic nu faci decât să joci pe banii cazinoului.

Acesta este doar unul dintre tipurile de bonus și de cele mai multe ori se acordă pentru verificarea identității, însă mai există și un bonus de bun venit, care nu este deloc mic. Într-adevăr, în ceea ce privește bonusul acesta este nevoie de cel puțin o depunere în contul de jucător și apoi de respectat câteva condiții. Indiferent de natura bonusului, acestea sunt acordate doar în cadrul unui casino online, fiind o caracteristică specifică și des întâlnită.

O gamă variată de jocuri

Zeci de dezvoltatori s-au pus pe treabă și duc o luptă de la distanță benefică industriei de jocuri de noroc online. Cele mai multe dintre miile de jocuri sunt disponibile doar în mediul online, ceea ce constituie un avantaj. Există și furnizori precum Amusnet Interactive ale căror jocuri au cucerit România. Shining Crown, Burning Hot sunt printre acestea, însă nu la fel se poate spune și despre jocurile altor furnizori.

Spre exemplu, Pragmatic Play este unul dintre dezvoltatorii care s-a axat doar pe serviciile destinate cazinourilor online și a reușit să se impună. Profitând de ascensiunea acestui fenomen, a decis deschiderea mai multor studiouri de jocuri, unul dintre ele și în București. Datorită succesului scontat, furnizorul a început dezvoltarea și de jocuri pentru live cazino, unde serviciile sunt ireproșabile.

Confortul sporit și atmosfera

Jucătorii de astăzi sunt din ce în ce mai comozi, iar aceștia merg într-o sală de jocuri și caută liniște pentru că vor doar să se relaxeze. Din ce în ce mai puțini merg acolo pentru atmosferă, deoarece nu prea mai este una atât de liniștită precum își doresc. Totuși, datorită tehnologiei acum poți juca precum într-o sală de jocuri direct din confortul propriului cămin.

Fie că ești adeptul sloturilor video sau al jocurilor de tip live cazino, există alternativa de a juca de acasă și din mișcare. Ruletă, Blackjack, Baccarat și alte jocuri destinate cazinourilor live pot fi jucate și din mișcare, dar și direct din propria sufragerie. Transmisiunile sunt la cel mai înalt nivel și pot fi jucate alături de jucători din întreaga țară. Mese cu dealeri live te așteaptă să trăiești o atmosferă precum într-un cazino fizic.

Despre admin 6574 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.