Trei funcții noi la pariuri online

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Agențiile de pariuri online își îmbunătățesc constant oferta pentru a le oferi jucătorilor cele mai bune opțiuni posibile. De la an la an s-a putut vedea o evoluție în acest domeniu, iar pariurile au devenit în prezent mult mai interesante și mai distractive.

Jucătorii au posibilitatea să personalizeze mai mult pariurile pe care doresc să le efectueze, se pot retrage înainte de încheierea evenimentelor și pot beneficia de ofertele operatorilor online în funcție de numărul de selecții de pe bilet.

Pariorii cu vechime își amintesc că, în vremurile de început ale pariurilor în țara noastră, nu puteai efectua un pariu single. Trebuia să ai un număr minim de evenimente pe bilete. Vremurile acelea au devenit însă istorie odată cu apariția operatorilor online, care au dezvoltat piața în mod continuu, totul pentru ca jucătorii să aibă o experiență cât mai plăcută.

Orice parior caută cele mai bune cote online atunci când are de gând să mizeze pe un eveniment, însă asta nu este tot. În ultimii ani, agențiile de top au implementat o mulțime de funcții utile care fac ca experiența să fie și mai plăcută. De exemplu, la Unibet ai funcții precum Creare Pariu, Cash Out și Combo Booster. Pe cele trei le vom detalia în acest articol și vom arăta de ce sunt apreciate de utilizatori.

Creare Pariu

Este una dintre cele mai îndrăgite funcții de către pariori. Pentru mult timp nu s-a putut ca pe un bilet să adaugi mai mult de o selecție dintr-un meci. Funcția Creare Pariu a schimbat însă acest aspect și a lăsat creativitatea jucătorilor să se desfășoare, mai ales când sunt meciuri de top precum cele din Champions League sau campionatele europene Big 5.

Prin intermediul acestei funcții, jucătorii pot adăuga pe un singur bilet mai mult evenimente din același meci, cu condiția ca pariurile să nu se „bată cap în cap” (spre exemplu: nu pot fi adăugate Ambele marchează și sub 1.5 goluri pe același bilet).

Varietatea este impresionantă întrucât prin această funcție pot fi adăugate aproape toate selecțiile din oferta, de la rezultatul în timpul regulamentar, total goluri, pronostic la pauză și multe altele. De asemenea, după ultimele îmbunătățiri pot fi adăugate opțiuni generoase pentru 12 meciuri diferite în același pariu creat de tine.

Cash Out

O funcție foarte apreciată, care face pariurile online și mai dinamice. Cash Out este o funcție care ține cu jucătorii și le oferă posibilitatea să încheie anumite pariuri înainte de finalizarea lor. Iar la Unibet funcția Cash Out este disponibilă pentru aproape toate pariurile din ofertă. Să spunem că urmărești meciul dintre FC Barcelona și Real Madrid.

Ai pariat că Real Madrid va câștiga, „albii” deschid scorul, dar nu mai ai încredere că acela va fi și rezultatul final. Poți da Cash Out și să faci profit, în funcție de cotele existente în acel moment. Sau într-o situație inversă, când echipa adversă deschide scorul, poți da Cash Out pentru a mai diminua din pierderi. Iar la Unibet poți da Cash Out și înainte de începerea evenimentelor, iar în cazul în care cotele sunt neschimbate vei primi toți banii înapoi.

Combo Booster

Prin această funcție sunt răsplătiți toți cei care adaugă cel puțin patru selecții pe un bilet, cu cota minimă 1.25. Răsplata devine mai mare pe măsură ce pot fi adăugate mai multe selecții pe bilet. Spre exemplu, pentru biletele care au cel puțin 12 evenimente, booster-ul este în valoare de 50%!

Iar partea bună este că acest Combo Booster se activează automat pentru toate sporturile pe evenimentele pre-meci, cu mențiunea că pariurile create cu funcția „Creare pariu” sunt excluse. E important de știut că boost-ul se aplică profitului și nu include miza, iar câștigurile maxime extra permise ajung până la 500.000 RON.

Procentajul boost-ului este următorul:

  • 4-selecții: 3%
  • 5-selecții: 6%
  • 6-selecții: 9%
  • 7-selecții: 13%
  • 8-selecții: 18%
  • 9-selecții: 23%
  • 10-selecții: 29%
  • 11-selecții: 35%
  • 12-selecții: 50%

Despre admin 6584 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.