Top 5 destinații de city break pentru o escapadă romantică

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un city break reprezintă o alegere inspirată pentru a petrece câteva zile într-unul oraș deosebit al lumii la prețuri avantajoase. El este potrivit atât pentru persoanele dornice de distracție, cât și pentru cei direct interesați de o escapadă romantică.

Descoperă în continuarea acestui articol care sunt 5 dintre cele mai atractive destinații pentru un city break romantic, în care să te poți bucura de partenerul/ partenera ta.

  • Paris

Parisul ocupă un loc fruntaș în topul orașelor romantice din întreaga lume. Atracția principală a orașului este, fără îndoială, Turnul Eiffel. Urcă în vârful acestuia alături de persoana iubită și vei trăi o experiență unică. Dacă îl vizitezi noaptea, vei fi încântat de spectacolul încântător de lumini pe care îl oferă.

Este imposibil să te plictisești în Paris, datorită numeroaselor lui obiective turistice. Printre acestea se află Muzeul Louvre, care găzduiește Mona Lisa, Grădina Tuileries cu deosebitele ei peisaje și Podul Alexandre III, care îți permite să admiri Turnul Eiffel de la distanță. Include în escapada ta romantică pe pământ parizian restaurantele și mâncărurile la prețuri accesibile din Cartierul Latin și bucură-te așadar de o escapadă de neuitat.

  • Veneția

Veneția atrage printr-un farmec special, motiv pentru care ea este preferată de către turiștii îndrăgostiți. Aici te poți bucura de faimoasa Piață San Marco, poți admira arhitectura spectaculoasă cu care încântă Bazilica Sfântul Marcu sau poți urca turnul Campanila San Marco pentru o vedere panoramică asupra orașului.

Odată aflat aici este obligatoriu să te plimbi cu gondola, pentru a încheia o escapadă romantică memorabilă.

  • Amsterdam

Amsterdamul este unul dintre cele mai romantice orașe europene, care încântă prin frumusețea canalelor lui, incluse pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. O plimbare cu barca pe canale este de neratat, la fel de interesantă fiind și puntea A’DAM Lookout cu priveliștea ei spectaculoasă asupra întregului oraș.

Atmosfera romantică a orașului este întregită de clădirile vechi și numeroasele restaurante și terase, care te încântă cu cele mai savuroase preparate culinare.

  • Budapesta

Budapesta este un oraș recunoscut drept „capitala celor 9 poduri”, iar pentru a le putea vedea pe toate, te poți bucura de o croazieră romantică pe Dunăre. Alături de acestea, aici mai poți vedea Bastionul Pescarilor, care impresionează prin priveliștea splendidă pe care o oferă asupra orașului.

Întregește experiența ta turistică în Budapesta prin servirea unei băuturi în unul dintre cunoscutele ruin pubs. Acestea au un aer romantic, prin frumusețea cu care amintesc de trecut.

  • Praga

Fiind situat pe malurile râului Vltava, Praga este un  oraș superb, cu nenumărate atracții turistice. Unele dintre principalele atracții ale orașului sunt Podul Carol, Castelul din Praga, Piața Orașului Vechi și Grădinile Petřín, printre care se remarcă o gradină cu trandafiri.

Clădirile vechi și muzeele din Praga introduc călătorii într-o atmosferă istorică, fiind în același timp și destinația ideală pentru turiștii care doresc o escapadă romantică într-un loc încărcat de poveste.

Ai găsit destinația potrivită de city break, dar situația ta financiară te obligă să o amâni? Atunci poți opta pentru credite online nebancare pentru un mic ajutor financiar care să susțină fondurile de vacanță. Acestea se acordă rapid, în condiții avantajoase și sunt de mare ajutor pentru situațiile delicate în care ai nevoie de sprijin financiar.

Tot ce trebuie să faci este să aplici online direct de pe un comparator credite nevoi personale, fără adeverință de venit, iar creditul ți se va acorda într-un timp scurt, astfel încât să poți pleca în mini-vacanța dorită alături de persoana iubită.

Despre admin 6576 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.