Top 5 cele mai frumoase refugii din lume pentru yoga

Uneori, ai nevoie de timp doar pentru tine. Aceste cinci incredibile refugii de yoga sunt perfecte pentru un bine-meritat timp pentru tine însăți!

Bucurați-vă de liniște – Nøsen Yoga Mountain Hotel, Norvegia
Un peisaj norvegian de iarnă s-ar putea să nu fie primul lucru care îmi vine în minte pentru un refugiu yoga. Cu atât mai surprinzător este hotelul Nøsen Yoga and Mountain, situat la 906 de metri deasupra nivelului mării, la frumoasa Panoramavegen. O fostă fermă, clădirea datează din 1888.


Acum un hotel fermecător, această stațiune oferă un pachet cuprinzător de cursuri de yoga și meditație, atât în interior cât și în aer liber. În plus față de cursurile zilnice, puteți merge, de asemenea, la o plimbare cu sania trasă de câini sau să exersați schiul de fond prin peisajul alb. Dar partea cea mai bună este liniștea perfectă care învăluie acest peisaj curat. Nu ești fan al zăpezii? Sunteți bineveniți aici și vara, desigur!

Refugiul perfect pe insulă – Kamalaya, Thailanda


Apa albastră adâncă, palmierii și un vibe insular tropical contribuie la acest refugiu yoga în frumoasa stațiune Kamalaya de pe Koh Samui. Alegeți un program personalizat de sinergie Yoga de 3, 5 sau 7 zile, adaptat la nivelul vostru, cu clase personalizate și terapie Ayurveda. Între ședințele de yoga vă puteți relaxa în minunatul spa de deasupra unui deal și puteți gusta preparate delicioase din bucătăria tailandeză.

Zen lângă cascadă – EcoYoga, Scoția

Eco Yoga este cocoțat pe un vârf de deal, înconjurat de păduri dense, pâraie și vedere panoramică asupra Loch Awe. De-a lungul râului care se învecinează cu stațiunea, veți găsi o piscină umplută cu apă de izvor, o cadă cu încălzire solară și două piscine incredibile chiar lângă o cascadă care te invită la o experiența zenă supremă. Cu două clase pe zi, prelegeri și mâncăruri delicioase vegetariene, aceasta este destinația pentru a vă curăța cu adevărat mintea.

Zen cu o notă de aventură – Anamaya, Costa Rica

Vederile incredibile ale Oceanului Pacific și luxurianta junglă verde din Costa Rica sunt suficiente pentru a face pe oricine să își dorească să stea la Anayama. Nu este tocmai o corvoadă să te relaxezi într-un hamac sau în piscina infinită magnifică. Ia o lecție de yoga zilnică sau combină yoga cu aventura și învață să navighezi! Anayama oferă, de asemenea, un „refugiu de permacultură”: un refugiu special centrat în jurul unui stil de viață durabil, unde veți sta la satul eco Rancho Delicioso în mijlocul pădurii tropicale.

Refugiul suprem din India – Vana, India


Vana este despre echilibrul perfect dintre corp și minte. Stațiunea este situată printre plantații de mango și lychee, la nord de New Delhi. Pe lângă o mare selecție de cursuri de yoga, vă puteți cufunda și în Ayurveda, vindecarea tibetană și terapia pe bază de plante chinezești. Căutați o refacere completă? Rezervați 30 de zile Vana Wellness Sabbatical și vă veți simți renăscut.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.