Timișoara pregătește nunțile anului 2023

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În acest weekend, la Timișoara, are loc primul târg de nuntă al anului din România ce va fi urmat de evenimente similare în toate orașele mari din țară până la începutul lunii aprilie.

Evenimentul de la Timișoara debutează joi cu programul “Mărită-ți rochia” prin înregistrarea rochiilor ce se doresc a fi promovate și vândute în târg. De vineri, de la ora 13:00, așteptăm viitorii miri pentru a găsi și contracta furnizorii doriți pentru o nuntă perfectă.

Seara de vineri se încheie apoteotic cu o petrecere atipică, un carnaval de nuntă, la care ne așteptăm să găzduim peste 100 de mirese ce vor purta rochia albă, indiferent de statusul marital: în așteptarea nunții, single, căsătorită sau divorțată. Se va ciocni șampanie cu perle, se vor arunca buchete și portjartiere, se vor negocia diamante pentru că bijuteriile oferă discounturi generoase în cadrul târgului și se vor face multe fotografii și planuri de nuntă, în atmosfera întreținută de Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu.

De vineri până duminică vizitatorii pot alege din multitudinea de servicii de la restaurante, bijuterii, aranjamente florale, până la închiriere de mașini de epocă sau închirierea unui cal pentru domnii care doresc să își impresioneze aleasa sau să organizeze trash the dress.

Duminică târgul se va încheia la ora 18:00, când cei mai norocoși dintre vizitatori vor fi premiați la tombola târgului cu cine romantice, bijuterii sau ședințe foto gratuite.

Vă așteptăm cu drag să ne vizitați și să petreceți alături de noi!

Organizator: Rayna Décor în parteneriat cu CCIAT

Carmen Caragea, 0723984506

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.