Timișoara se mândrește cu Alex

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sîrbu Ioan Alexandru are 20 ani și este din Timișoara. În prezent, studiază la Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj și participă la o expoziție caritabilă organizată de Asociația Potaissa Art, dedicată lui Horațiu Lazăr, un tânăr din Turda care a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizat de la gât în jos.

Alex, împreună cu colegii săi: Ciprian Moraru, Dragoș Bota, Andreea Ștefănescu, Georgiana Strugariu, Iriana Adnana, Dragoș Pleșa, Andrei Iliesi. au reușit să organizeze evenimentul „exPOVESTE”, fiind expozanții unor lucrări autentice, care merită aprecierea tuturor.

”Creație în adevăratul sens al cuvântului. Asta este ceea ce semnifică toate lucrările sale. Sîrbu Ioan Alexandru îmbină forme umane în umbră și lumină, în culori și non-culori.

Vedem un viitor strălucit pentru acest tânăr creator, căruia îi mulțumim pentru acceparea propunerii de a participa la expoziția organizată în scop caritabil.”

Acesta este textul despre tânărul artist din Timișoara, care se află în evenimentul postat de Asociația Potaissa Art: https://www.facebook.com/events/217769026468075/?active_tab=discussion

Când Timișoara se poate mândri cu tineri precum Sîrbu Ioan Alexandru, restul țării se bucură de valorile pe care aceștia le promovează!

Despre admin 6624 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.