Timișoara Fashion Week, cel mai mare eveniment de modă din vestul țării

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Moda se construiește la Timișoara Fashion Week, în 7-8 septembrie 2022, la Iulius Town Timișoara. 28 de designeri români și din Ucraina și vedete de top vor fi prezenți la cea de-a 7-a ediție a celui mai mare eveniment de modă din vestul țării.

Timișoara Fashion Week, cel mai important fashion event din vestul României, promite o ediție speciala, cu 45 de modele din întreaga țară și colecții spectaculoase ale unor designeri consacrați.

Aflat la cea de-a 7-a ediție, evenimentul organizat de Rodica Costea și prezentat, așa cum ne-am obișnuit, de Cosmina Păsărin, va avea ca tematică construirea modei în lumea modernă, sub denumirea generică „Construction Couture”.

Au mai rămas câteva ore până la marele eveniment, iar organizatorii sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile. Ceea ce știm însă este că, și în acest an, show-ul se va desfășura sub atenta supraveghere a mai multor vedete, precum influencerul Ana Morodan.

O altă surpriză va fi vedeta colecției designerului spaniol Felix Ramiro, despre care putem spune decât că este cel mai urmărit vlogger al României – Dorian Popa.

O prezență mult așteptată, a celei de-a 7-a editii Timișoara Fashion Week, este și Adelina Pestrițu- brand ambasador Cupio.

Pe parcursul celor două zile, publicul se va putea delecta cu creațiile celor 28 de designeri de renume, în spațiul generos din parcarea Vip a Iulius Town, unde vor fi prezenți oameni de televiziune, fashion bloggeri, personalități timișorene și vedete.

Evenimentul este deschis pentru toți cei interesați să participe.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.