Timișoara Air Show 2018, un spectacol plin de surprize!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Mai sunt doar câteva ore până la cel mai mare spectacol aerian din vestul țării, Timișoara Air Show 2018. Sâmbătă, 23 iunie, piloții își vor începe evoluțiile de la ora 19.00, dar spectatorii sunt așteptați începând cu ora 16.30, pentru a nu se forma cozi și aglomerație pe șoseaua care leagă Timișoara de aeroport. În zona evenimentului, vor fi prezenți și comercianți care vor pune la dispoziție produse alimentare și băuturi răcoritoare.

O formație surpriză va fi prezentă la spectacol, este vorba de Baltic Bees, letonii care revin la Timișoara după prezența din 2016.

”Piloții letoni au fost foarte încântați de publicul din Timișoara și de atmosfera de aici și au ținut neapărat să mai fie prezenți. Programul lor este foarte încărcat, însă au reușit și ne-au anunțat în urmă cu câteva zile că vor participa și ei”, a declarat directorul aeroportului, Daniel IDOLU.

Vor mai fi prezenți: Forţele Aeriene Române, Aeroclubul României cu Hawks of Romania, parașutiștii Blue Wings şi The Pellicans, formaţia ASALT și Iacării Acobați.  După evoluțiile piloților, spectatorii vor putea asista la un concert de muzică rock – formații românești și sârbești.

Accesul spectatorilor va fi permis de la ora 16.30. Pentru cei care doresc să vină cu maşina, au fost amenajate aproximativ 6000 de locuri de parcare, unde staționarea este gratuită. Administrația aeroportului este în negocieri pentru semnarea unui contract de servicii pentru transportul spectatorilor din oraș la aeroport și retur.

”Mă bucur că putem să fim alături de Aeroportul Timișoara într-un eveniment care de-a lungul timpului s-a impus în comunitate ca unul de anvergură și că putem oferi cetățenilor din județul Timiș un spectacol extraordinar. Pe lângă preocupările constante pe care le avem în ceea ce privește administrația este de datoria noastră de a organiza și activități recreative, iar „Timișoara Air Show” atrage de fiecare dată un public numeros, ceea ce înseamnă că facem ceea ce trebuie.”, a declarant președintele CJT, Călin Dobra.

Traficul aerian se va desfăşura conform orarului, însă pasagerii sunt rugaţi să ia în calcul faptul că pe traseul până la aeroport vor fi amplasate mai multe filtre de Poliţie pentru dirijarea traficului, astfel încât să îşi aloce suficient timp pentru a ajunge la ora potrivită pentru formalităţile de îmbarcare.

Pentru organizarea mitingului aviatic, Aeroportul Internaţional Timişoara are în primul rând sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Ministerului Apărării Naționale, al Primăriei Ghiroda, al Asociaţiei Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al altor instituţii publice şi societăţi comerciale.

Birou Relații Publice AIT

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.