Teoria conspirației? Sau Jocul de poker a lui Claudiu Alexandru Buciu?

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Publicăm aici textul postării la care se face referire în articolul „150 de milioane de euro, un spital, o demisie și foarte multe scenarii” și care poartă titlul „Jocul de poker a lui Claudiu Alexandru Buciu”. Textul îi aparține lui Paya Patac și a fost publicat în 19 septembrie 2023 pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că opiniile exprimate mai jos par dintr-un scenariu conspiraționist, pe care nu-l considerăm a fi cu putință. Dar cine știe?

„Jocul de poker a lui Claudiu Alexandru Buciu

E și normal la un jack pot de 150.000.000 de euro,Buciu sa joace la cacialma,iar asta s-a observat încă din data de 14 septembrie 2023 când a avut loc percheziția la una din firme care are contracte de consultantă cu mai multe primării din zona.

Interesant că speța in urma căreia s-a efectuat descinderea este din 2020 și s-a efectuat tocmai cu o zi înainte de închiderea licitației pentru obținerea contractului de construcție a noului spital.Firma aparține lui Vescan ,un prosper om de afaceri in ultimii ani ,cu conexiuni multiple peste mai toate primăriile de pe la sate.Odata cu percheziția efectuată bineînțeles că au fost reținute toate documentele și aparatura informatica a firmei, unde bineînțeles se afla OFERTA unei firme din Anglia pe care Vescan o reprezenta până la aceea vreme .

Interesant că totul s-a întâmplat cu o zi înainte de termenul limită de înscriere la la licitație 🤫

Și uite așa din trei firme dornice sa prindă jack potul au mai rămas doar două iar una din ele este:
SSAB AG SA face parte din grupul Conbac Bacău și a fost înființată în anul 1991. Compania a lucrat pentru lanțul de hipermarketuri Kaufland și pentru dezvoltatorul logistic CTP.

Din punct de vedere geografic, SSAB AG Bacău a operat și operează pe tot teritoriul României cele mai multe lucrări fiind realizate în: Bacău, București, Constanța, Brașov, Galați, Baia Mare, Neamț, Brăila, Iași, Suceava, Vrancea. Împreună cu parteneri europeni au operat de asemenea lucrări, de mai mici dimensiuni, în Germania, Franța, Norvegia, Elveția.

Aceasta firma este una din cărțile de joc ale lui Buciu care se pare că trebuie să câștige neapărat aceasta licitație și cu siguranță așa va fi. Iar cum CORECTUL și ANTICORUPTUL este numit deja manager la aceste proiect bineînțeles că va beneficia de un procent in baza contractului de un procent de 1% binențeles pentru Buciu e o mână cerească

Înainte de candidatura lui Buciu la postul de primar mai exact când a făcut așa zisul autodenunț impotriva consilierului de la București, Claudiu Alexandru Buciu lucra pentru firma Kaufland in achiziția de terenuri 🤫🤫🤫

Oare să fie o pură coincidentă că tot o firma care reprezintă grupul Kaufland sa fie pe punctul de a câștiga această licitație 🤫🤫

Ce este și mai interesant că la o zi după percheziția de la firma lui Vescan directorul spitalului îsi anunță demisia 🤫🤫

Va întreb eu dragi lugojeni plecarea lui Buciu de pe funcția de primar a fost premeditată de el sau chiar …..de ce întreb?

Pentru că dacă rămânea primar nu putea să fie și manager de proiect 🤫🤫🤫și să pui mânuța pe un milion jumate chiar e jack pot…așa că totul a fost gândit cu lux de amănunte,Blidaru primar interimar pe post de marionetă iar Buciu conduce totul din umbră.Un lucru este cert ,nu poți fi marionetă numai dacă ai băgat și tu degetul in borcanul cu miere.

Apropo de jocul lui Buciu ,Paya Patac a tot primit informații că, CLANUL și-a jurat răzbunare asupra mea deoarece am deranjat „cuibul de viespi” și au apelat la tot felul de jocuri murdare iar unul din acestea este că au aruncat pe „piata” o dezinformare,o dezinformare care au pus în mișcare unele structuri chiar și unele de filaj…iar o confirmare o am pe WhatsApp de la un fost prieten (pana nu de mult)care a trecut în barca lui Buciu( arginții te fac sa trădezi) care îmi trimite mesaj așa cum am spus : vezi că ai coadă….🤫🤫🤫oare a avut un moment de remușcare?

Totul pentru țară 💙💛❤️

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.