Tehnologia viitorului – implant dentar 2020

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Absenta chiar a unui dinte este o problema serioasa si nu numai din punct de vedere estetic. Sarcina masticatorie va trebui sa fie distribuita in mod neuniform pe dintii ramasi si, in consecinta, intreaga dantura este deformata. In plus, tesutul osos al maxilarului sufera modificari patologice, sunt activate procese carioase si, ca urmare, dintii ramasi pot fi distrusi. Implantarea la timp ajuta la evitarea tuturor acestor probleme. Tehnologiile moderne permit ca un implant dentar 2020, sa fie efectuat prin etape chirurgicale sintetizate, precum si prin solutii de inlocuire a dintilor lipsa cu implanturi inserate in unghiuri si pozitii strategice, acolo unde cantitatea de os este suficienta pentru a sustine implantul.

Tipuri si costuri implant dentar

Iata cateva tipuri de implanturi si costuri implant dentar:

Implant dentar clasic. Acesta este un tip de implantare standard si foarte fiabil, care are loc in doua etape, iar durata este de  pana la un an. Rezultatul unei astfel de implantari este un dinte artificial puternic, perfect adaptat la culoarea, dimensiunea si forma dintelui natural pierdut. Acesta este unul dintre cele mai ieftine implanturi.

Implant dentar expres. Operatie executata intr-o etapa pentru instalarea implantului, care permite implantarea unui dinte nou, fara a taia gingiile si a crea o canelura. Acest lucru este ideal daca timpul este pretios pentru tine, dar doresti sa obtii un implant dentar de cea mai inalta calitate, cu disconfort minim. Pretul pentru un astfel de implant este destul de accesibil, insa daca nu ai toti banii, nu trebuie sa iti faci griji, deoarece poti opta pentru plata in 10 rate fara dobanda, prin CardAvantaj,  emis sub sigla MasterCard sau Visa, de catre Credit Europe Bank

Implanturi fara crestere osoasa. Din pacate, pana de curand, nu era posibil sa instalezi un implant intr-un os nesanatos, atrofiat sau deteriorat. Cu toate acestea, tehnologiile utilizate in clinica Dr. Aristide si calificarile chirurgilor dentari permit instalarea unui nou dinte fara cresterea radacinii osoase.

Implantare dentara combinata. Uneori, implanturile dentare necesita o abordare individuala a problemei. De aceea, medicii ofera nu numai tipuri standard de implanturi, ci le combina folosind diferite tipuri de implanturi in conformitate cu fiecare caz individual de tratament. Astfel, preturile pentru implanturi sunt urmatoarele:

 • 600 lei – Coroana total fizionomica CrCo/ceramica (capa metalica acoperita in intregime de ceramica)
 • 700 lei – Coroana Zicroniu/Ceramica Eco-Line (capa de zirconiu acoperita de ceramica Ivoclar)
 • 850 lei – Coroana Zicroniu/Ceramica Multilayer (capa de zirconiu acoperita de mai multe straturi de ceramica Ivoclar)
 • 1050 lei – Coroana Zirconiu Anatomic (zirconiu frezat anatomic, cu finisaje din ceramica Ivoclar)

Ce tip de implant sa alegi?

Medicii clinicii de stomatologie stiu exact ce tip de implantare este cel mai potrivit pentru un anumit pacient. Sunt concentrati pe o abordare individuala a tuturor celor care au nevoie de ingrijiri stomatologice de inalta calitate si calificate. In clinica Dr. Aristide se folosesc urmatoarele tipuri de proteze implantare:

 • Proteze de implant ceramico-metalice
 • Ceramica fara metal pe implanturi
 • Proteze amovibile cu fixarea implantului
 • Structuri sferice pentru fixarea protezei pe implanturi
 • Fixarea protezelor amovibile pe suporturi
 • Implant poduri fixe
 • Proteze de inchidere cu fixare de implant.

Sursa: Edcora Agentie SEO Romania

Despre admin 6448 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.