Taxă specială de salubrizare pentru cei care n-au încheiat şi refuză să încheie contractul de salubrizare cu operatorul serviciului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria Lugoj încearcă să rezolve situația lugojenilor care nu au încheiat contracte cu societatea timișoreană Retim Ecologic Service SA, operatorul serviciului de salubrizare în municipiu, prin instituirea unei taxe speciale.

„Primarul Municipiului Lugoj, ing. Francisc Constantin Boldea, intenţionează să promoveze Proiectul de hotărâre privind aprobarea taxei speciale de salubrizare pe teritoriul administrativ al U.A.T. municipiul Lugoj și a Regulamentului de stabilire și aplicare a taxei speciale de salubrizare pentru utilizatorii serviciului public de salubrizare, persoane fizice-populație, operatori economici (persoane juridice și persoane fizice autorizate și asimilate acestora), instituții publice și altele, care nu au încheiat și refuză să încheie contractul de salubrizare cu operatorul serviciului”, au anunțat reprezentanții Primăriei Lugoj.

Conform proiectului de hotărâre, lugojenii care nu au contracte încheiate cu operatorul serviciului de salubrizare vor trebui să plătească o taxă de cinci ori mai mare decât este tariful pentru ridicarea gunoiului.

Persoanele interesate pot depune în scris propuneri, sugestii sau reclamaţii cu privire la proiectul de hotărâre imai sus menţionat până în data de 24 septembrie 2018, la ora 12.00, la Biroul relaţii cu publicul, parter, camera 7, din cadrul Primăriei Lugoj.

Alexandru BARANYAI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.