Târgul de Crăciun din Lugoj vedetă pe Facebook și Instagram

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sute de fotografii cu Târgul de Crăciun din Lugoj au apărut pe rețelele de socializare Facebook și Instagram. Motivul se pare că îl reprezintă modernizarea Piaței „Iosif Constantin Drăgan”, care anul acesta i-a impresionat pe internauți. Pentru că luminițele și decorurile din piața lugojeană a fost pe placul lor, utilizatorii rețelelor sociale au pozat și postat imagini din piață pe Facebook și pe Instagram. Site-ul Lugojeanul.ro a încercat să afle de unde s-au inspirat cei care au ales decorațiunile pentru târgul din acest an.

„Majoritatea decorațiunilor luminoase sunt de la Elba, care ni le-au dat și sunt ale noastre acum. Ce ține de decoruri, de brazi, de idei aparține în mare parte angajatei noastre, Elena Olariu, designer și șefa Serviciului Sere și Spații Verzi, din cadrul primăriei. Ea a amenajat majoritatea brazilor și ceea ce vedeți în față la primărie, în piețe, peste tot”,

a declarat pentru Lugojeanul.ro primarul Francisc Boldea. Lugojenii au la dispoziție mai bine de o lună, până pe 13 ianuarie 2020, să se pozeze cu luminițele din oraș.

Foto: Marius Ștauber

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.