Tânărul din Lugoj, dat dispărut miercuri, a fost găsit joi fără viață

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Miercuri, 14 noiembrie 2018, un tânăr din Lugoj a fost dat disparut dupa ce a plecat de la domiciliu si nu s-a mai intors.

Familia, dar si politistii au intrat in alerta dupa ce lugojeanul in varsta de 28 de ani, Ionut Ienesel, a plecat de-acasa si nu s-a mai intors.

„Politistii au demarat cautari pe toata raza orasului si, conform unor apropiati, toata lumea se gandea la ce e mai rau, deoarece telefonul omului a fost gasit pe malul raului Timis”, a informat ieri lugojinfo.ro.

După cateva zeci de ore de căutări catre politisti, prieteni si familie, tanarul a fost gasit mort in raul Timis. Trupul fara viata a lui Ionut a fost observat de cativa pescari, in zona Strand.

In scurt timp, dupa apelul la 112, in zona s-au deplasat mai multe echipaje de politie, pompieri si ambulanta. La fata locului a ajuns si familia baiatului, care, la cateva momente dupa ce trupul a fost scos din apa, au fost nevoiti sa-si recunoasca fiul.

”A plecat de acasa spunand ca se duce la banci la noi in stadion si nu s-a mai intors. Nu stim ce s-a intamplat, nu i-a lipsit nimic! Nu intelegem cum de a ajuns aici. Stia sa inoate, era un bun inotator. Era singurul nostru copil”, a declarat pentru lugojinfo.ro tatal baiatului.

Corpul tanarului a fost transportat la morga din Lugoj unde medicii legisti vor stabili conditiile in care baiatul a murit. Oamenii legii iau deocamdata in calcul o moarte accidentala.

Ultima sa activitate pe Facebook a fost la 1 noiembrie când a redistribuit o postare întitulată Crimele Mafiei Globaliste

A început să mă irite stereotipul ăsta cu „alte ţări civilizate”, de parcă în România ar trăi papuaşi şi canibali!

România nu va fi niciodată o ţară de linia întâi atât timp cât nu se raportează la propriile valori, ci se compară tot timpul cu alţii, aşa cum fac snobii şi parveniţii.

Dacă nu ar fi existat Henri Coandă, acum americanii nu ar avea avioane cu reacţie, iar dacă nu exista Ştefan Odobleja, astăzi poate nimeni nu ar şti ce e ăla un calculator. Sau dacă Constantin Paulescu nu ar fi descoperit insulina acum poate milioane de diabetici ar fi morţi. Numai dacă nu vrei nu găseşti valori ale propriului popor nu găseşti! Iar naţionalismul nu este o modă a unei epoci este un adevăr etern, care ţine atât timp cât un popor există.

În mass-media româneşti există atitudinea de slugă care se auto-denigrează în faţa stăpânului. România trebuie tot timpul să se compare şi să adopte modele de la străini. Pe de altă parte, nu trebuie să confundăm civilizaţia, cultura şi bunăstarea materială/spirituală, care sunt lucruri diferite. Dacă ar fi după mine, cel mai evoluat popor sunt tibetanii, nu americanii, englezii, nemţii sau alte naţii occidentale”. (A. P.)

 

Despre admin 6350 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.