Tânăra care a furat 90.000 de lei dintr-o sală de jocuri este cercetată în stare libertate, iar prejudiciul nu s-a recuperat

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Acum mai bine de o lună și jumătate, o tânără din Bethausen a furat 90.000 de lei dintr-o sală de jocuri din Lugoj. Polițiștii au demarat imediat o anchetă pentru a descoperi cum a avut loc furtul. Până la această oră, însă, cazul nu a avansat mai deloc. Dosarul este în continuare pe masa Biroului de Investigații Criminale al Poliției Lugoj. Tânăra de 23 de ani a fost urmărită sub control judiciar în primă fază.

Acum, ea este cercetată în stare de libertate. Femeia era angajată a sălii de jocuri de câteva săptămâni. Aceasta a reușit să fugă cu suma de bani cu ajutorul unei alte persoane. Nici până la această oră polițiștii nu au stabilit dacă acel complice a existat sau nu, sau cine este de fapt. „Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a determina cu exactitate modul în care a avut loc furtul”, au declarat pentru Lugojeanul.ro reprezentanții IPJ Timiș. Tânăra a fugit cu banii pe 20 ianuarie. Nici până astăzi, prejudiciul nu a fost recuperat.

Alexandru BARANYAI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.