Supermarketurile se înmulţesc ca ciupercile după ploaie

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

La Lugoj, supermarkerturile au început să se înmulțească la fel ca ciupercile după ploaie, semn că puterea de cumpărare a concitadinilor noștri e mereu în creștere. După cum informează lugojeanul.ro, încă un supermarket se va deschide la Lugoj în această toamnă.

Lugojenii vor putea face cumpărăturile într-un nou supermarket începând cu această toamnă. Muncitorii sunt pe ultima sută de metri cu lucrările la noua locație, acolo unde au ajuns deja rafturile și se montează tavanul, casele de marcat și podeaua. Noul supermarket va fi deschis sub brandul Profi, la parterul clădirii de pe strada Timișorii, peste drum de Sala de Sport „I. K. Ghermănescu”.

Deocamdată nu se știe data exactă de la care magazinul va fi deschis, însă cel mai probabil acest lucru se va întâmpla în această toamnă. La doar câțiva metri de noua locație se află deja un supermarket Unicarm. Profi mai are patru locații în Lugoj, pe Alexandru Mocioni (centrul pietonal) la intersecția de la Unic, în Micro 3 și în Cotu Mic. În zona noului supermarket de pe Timișorii, șoferii se confruntă însă cu lipsa acută de locuri de parcare.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.