Strategia privind dezvoltarea și funcționarea serviciului de salubritate și de gestionare a deșeurilor la nivelul Municipiului Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primarul Municipiului Lugoj intenţionează să promoveze proiectul de hotărâre pentru aprobarea „Strategiei locale privind dezvoltarea și funcționarea serviciului de salubritate și de gestionare a deșeurilor la nivelul Municipiului Lugoj”.

Proiectul de hotărâre împreună cu referatul inițiatorului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, se publică pe site-ul instituţiei la secțiunea  Documente publice – Transparență decizională în administrația publică – Proiecte de hotărâri și se transmite mass-mediei locale, conform procesului-verbal  nr. 130.512 din  24.12.2021.

Persoanele interesate pot transmite sau depune propuneri, sugestii sau reclamaţii cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menţionat până la data de 04.01.2022 orele 12.00 pe adresa de email contact@primarialugoj.ro sau la sediul instituției, camera 7.

„Strategia locală privind dezvoltarea și funcționarea serviciului de salubritate și de gestionare a deșeurilor la nivelul Municipiului Lugoj va permite Primăriei Municipiului Lugoj să definească un plan de acțiuni globale pentru a optimiza și moderniza serviciile sale privind prevenția și gestionarea deșeurilor menajere și similare, generate pe raza teritoriului său. Acest document este elaorat cu respectarea  obiectivelor legale privind gestionarea deșeurilor, economia circulară și în materie de reducere și valorificare a fluxurilor de deșeuri și de punere în aplicare a unor soluții eficiente pentru generatorii de deșeuri. obiectivele privind gestionarea deșeurilor municipale sunt stabilite conform prevederilor din Planul Național de Gestionare a deșeurilor 2018-2025, Strategia Națională de Gestionare a Deșeurilor, Planul Județean de Gestionare a Deșeurilor Timiș, legislația națională și europeană în vigoare”, menționează primarul Claudiu Buciu în referatul de susținere a proiectului de hotărâre.

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.