Ștrandul nu se redeschide nici în acest an. Primăria nu își mai asumă funcționarea lui

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Deschiderea ștrandului din Lugoj stă sub semnul incertitudinii și în acest an. După ce a fost închis din cauza pandemiei și a problemelor de construcție, Primăria Lugoj vrea să scape de el. Primarul Claudiu Buciu a primit acceptul Consiliului local și, în perioada următoare, ștrandul va fi scos la licitație pentru închiriere. Doar că, asta nu garantează și deschiderea lui.

„Noi avem aprobarea Consiliului local pentru scoaterea la licitație, pentru închiriere. Noi nu putem să mai investim, Curtea de Conturi spune că am investit și am recepționat și nu mai avem justificare să investim acolo. Noi îl scoatem la licitație, dacă găsim un operator și acesta reușește până în vară să facă toate reparațiile acolo, să înlocuiască toate pompele, se va deschide. Dacă nu găsim operator sau nu reușește să facă reparațiile la timp, probabil că nu se va deschide”,

spune primarul Lugojului. Ștrandul din Lugoj a fost reabilitat timp de cinci ani, până la inaugurarea din 2019. A funcționat mai puțin de un an, după care, din cauza defecțiunilor, a fost închis. Firma care l-a construit și a oferit 25 de ani garanție a falimentat și nu mai poate fi trasă la răspundere.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.