Stewardesa Pandemică aterizează la Teatrul Municipal

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

„Stewardesa Pandemică”, un one woman show în care o vei vedea pe Dorina Roman într-un mare hal de umor, la propriu și la des-figurat de râs! Cu stewardesa Dorina timpul zboară de nu te vezi! Fă-ți check in-ul online, decolăm vineri, 30 iunie, ora 19.00, de pe Aeroportul Teatrul Traian Grozăvescu Lugoj.

Ce poți face atunci când esti prea grasă ca să mai fii stewardesă? Simplu! Devii prim-ministru, în Groenlanda! „Stewardesa Pandemică” este o comedie zburătăcită rău de tot despre o stewardesă care deși a pierdut lupta cu kilogramele nu se dă bătută în fața prejudecăților. Într-o lume în care prejudecățile și stereotipurile încă mai domină în multe domenii, o femeie neînfricată a demonstrat că nimic nu poate sta în calea visurilor sale.

Dorina Roman, o fostă stewardesă în lupta cu kilogramele în plus, a reușit să transforme o situație aparent imposibilă într-o oportunitate incredibilă. Povestea Dorinei Roman captează atenția publicului printr-un one woman show plin de umor și autoironie. Spectacolul, scris de talentata Ivona Boitan, prezintă drumul tumultuos al acestei stewardese plină de viață și determinare, care nu s-a lăsat învinsă de propriile greutăți.

Cu un curaj remarcabil și o voință de fier, ea a înfruntat prejudecățile sociale care o limitau în cariera de stewardesă și și-a găsit propriul drum către succes. Într-o interpretare magistrală, Dorina Roman aduce pe scenă o explozie de umor și autenticitate. În timpul spectacolului, publicul este invitat să râdă fără măsură în fața situațiilor comice în care se află protagonista.

Prin intermediul acestei comedii zburdalnice, Dorina reușește să transmită un mesaj puternic despre acceptarea de sine și depășirea limitărilor impuse de societate. Rezervări: 0799.977.357; https://www.bilet.ro/eveniment/stewardesa-pandemica-lugoj-11666-36541 (D. G.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.